• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Badedrakter(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Badedrakter(0)

Badedrakter til damer

Når solen varmer og badetemperaturen stiger, er tiden inne for å ta en tur på badestranden. Er det riktig varmt, passer det godt med et forfriskende bad. Enten du foretrekker å bade i svømmebasseng eller i havet, er antrekket viktig. Du skal ikke kvie deg for å ta på deg badetøyet. Du finner riktig modell og størrelse online hos oss. Vi har badetøy som passer alle kroppsfasonger i et stort spekter av størrelser.

En liten dukkert eller en svømmetur gjør godt for kropp og sjel. Vi har en kort sommer her i nord, så det er viktig å nyte alle soldager fullt ut. Men badedrakten kan du også bruke året rundt. Kanskje har du en svømmehall i nærheten. Det er godt å ta en dukkert i et oppvarmet basseng når det er kaldt og guffent ute. Kanskje tar du deg også en sydentur for å forlenge badesesongen. Det er kjekt å kunne pakke ned passende badetøy i kofferten og vite at man er klar for stranden.

Finn riktig passform til din figur

I vår nettbutikk finner du en rekke ulike badedraktmodeller. Her finner du helt sikkert en modell som passer din kropp, slik at du tar deg best mulig ut på stranden. Under typerådgivning finner du tips og råd hvilke modeller som passer din fasong. Våre badedrakter er utformet forskjellig. Noen modeller har myke cuper, andre har bøyler eller bånd under bysten. Du finner også noen varianter med figurformende fôr i forstykket om du ønsker det. Se beskrivelsen under hvert produkt og finn en modell som passer deg.

Vi har også en størrelsesguide på vår nettside som kan være til hjelp for å velge riktig størrelse og cup. Synes du en vanlig badedrakt dekker for lite? Da kan kanskje en variant med skjørt passe for deg. Vi har flere modeller med skjørt i vår nettbutikk. Skjørtemodellen kan jo dessuten passe for alle kroppsfasonger, da den er veldig søt og feminin. Nesten som en liten kjole.

Føler du at du har brede hofter og rund bak, er det fint å velge en ensfarget modell, eller en modell med diskré mønster. Har du en stor byste, vil vi anbefale en modell med bøyler, bredt bånd under bysten og formpressede cuper. Hvis du har en mindre byste og vil fremheve dine former, er det lurt å bruke sterke farger og gøyale mønster, da dette vil rette oppmerksomheten mot disse områdene.

Slik holder badedrakten seg fin lenger

Behandler du tøyet riktig, varer det lenger. Etter en dag på stranden eller ved bassenget anbefaler vi at du skyller tøyet i klart vann. Deretter bør det vaske det med et vaskemiddel for fin- og farget vask. Da fjerner du klor, saltvann og solkrem, og de fine elastanfibrene holder seg bedre på plass. Badedrakten bør ikke tørke i solen, da solen gjør fibrene sprø

.

Merkevare av god kvalitet

I vår nettbutikk finner du badetøy av god kvalitet fra kjente merker. Vi har gode merker som Schwab, Maritim og Harmony. Badetøy skal tåle klor, saltvann og sol. Det er derfor viktig å velge god kvalitet, så varer plagget lenger. Vi har også noen modeller som slipper solstrålene igjennom, slik at du blir brun over hele kroppen. Da slipper du skjemmende skiller når du skal ta på deg en utringet kjole om kvelden. Men ikke glem solkremen, slik at du unngår å bli brent.

Klingel tilbyr et stort utvalg farger og mønstre, så hos oss finner du helt sikkert noe du liker. Vi tilbyr også badetøy i alle prisklasser. Vi har bademote for alle, uansett smak, fasong og lommebok. Du finner sikkert noe som kan passe for ditt budsjett.

Strandmote i stort utvalg

Mange synes det er greit å kle seg i badedrakt eller bikini når man bader eller soler seg. Men tilbringer du hele dagen på stranden eller ved bassenget, blir det kanskje også en tur i strandbaren eller restauranten. Da kan det være fint å kle litt mer på seg. I vår webshop finner du også en rekke strandkjoler og tunikaer som passer utmerket til dette formålet. Dette er elegante plagg som er lette å ta på og som dekker litt mer. Da kan du trygt sette deg ned på strandrestauranten og nyte en god lunsj. En strandkjole eller tunika kan også være fint å ta på når du skal gå til og fra stranden. Kanskje blir det også en liten handlerunde i butikken på vei til stranden.

Vi har naturligvis også et stort utvalg bikinier i alle størrelser og fasonger. Noen foretrekker bare å bruke bikini. Det er også fint å kunne variere litt. Bikinien er perfekt når du skal sole deg, mens badedrakten er fin å ha når du vil ta deg en svømmetur. En Tankini er en fin variant om du liker en todelt drakt, men gjerne vil dekke til like mye som en badedrakt gjør. Finn din favoritt i nettbutikken hos oss.

Nyt sol og bad

Når du har funnet ditt favorittantrekk, er det ingen ting som holder deg tilbake. Nå kan du trygt pakke kofferten og reise til sydligere strøk, eller nyte en varm norsk sommerdag på stranden. Litt sol på kroppen får oss i godt humør og gir en kledelig brunfarge. Det skal ikke stå på badetøyet.

Bestill badetøyet på nett i dag, og så er det bare å planlegge neste ferie. Finner du en modell som passer din kropp, bestill gjerne to med det samme. Det er fint å ha litt å variere med. Når du skal forberede feriegarderoben, kan du også ta en titt på vårt øvrige sortiment. Hos oss finner du topper, kjoler, bukser, håndklær, sandaler, solbriller og vesker. Nær sagt alt du trenger til feriegarderoben. Det er enkelt og lettvint å handle alt i vår nettbutikk.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel