• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Badematter(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Badematter(0)

Badematter på nett

Ta turen inn i Klingels nettbutikk og botaniser blant alle våre flotte badematter.

Badematter – mykt og deilig på badet

Er du lei av kalde baderomsgulv om morgenen? Du står opp fra en god og varm seng og tasser halvveis i søvne til badet, og får deg et aldri så lite kuldesjokk når du setter foten på badegulvet. Dette er ikke en god måte å starte dagen på. Når man våkner og skal gjøre seg i stand vil man gjerne ha ett varmt og deilig baderomsgulv. For å unngå kalde føtter på baderomsgulvet anbefales det å utstyre rommet med en myk badematte med høy floss. Ikke bare vil en matte holde føttene varme, de er også fine å se på. Mattene leveres i ulike størrelser, varianter og med forskjellige lekre farger. I Klingels nettbutikk finner du ett stort utvalg av flotte matter.

Dusjmatter på nett

Mattene du kjøper i Klingels nettbutikk er laget av gode materialer som for eksempel polyakryl, mikrofiber eller floss og skaper en trygg tilværelse på badet ditt. De tørker fort og har et sklihemmende belegg på undersiden som hindrer at du sklir på matten og faller. I dusjen kan du også legge inn en dusjmatte som hindrer at du sklir og slår deg. Dette er utrolig effektivt slik at du slipper å bekymre deg for en glatt dusj. Å ramle i dusjen er ikke noe å trakte etter, derfor er det flott å ta en titt i Klingels nettbutikk. Her kan du på en enkel og grei måte bestille en ny dusjmatte online.

I nettbutikken til KLiNGEL finner du baderomsinnredning som passer til ditt bad. Bestill matter til badet i lekre farger og utførelser:

 • Baderomsmatter med striper.
 • Badematter med utskjæringer.
 • Matter uten utskjæring.
 • Dusjmatter.
 • Baderomsmatter med ruter.
 • Baderomsmatter med eksotiske mønstre.
 • Badematter med kattemotiver.
 • Badematter med strandmotiver.
 • Badematter med fotoprint.
 • Badematter med grafisk mønster.

Kjøp baderomsmatten hos Klingel

I vår nettbutikk kan du kjøpe baderomsinnredning til badegulvet ditt. Velg ut de artiklene du liker fra nettsiden vår, og send inn bestillingen. Alt dette kan du gjøre mens du sitter i godstolen i din egen stue! Ved å handle online blir handlingen lekende lett i tillegg til at finner et større utvalg enn på de tradisjonelle baderomsbutikkene og utsalgsstedene. Når du handler på nett har du full oversikt fra du legger bestillingen til du har den hjemme på baderommet ditt. Når du har lagt bestillingen, valgt betalingsmåte og trykket på: «Kjøp» sender vi deg varene i posten så snart som mulig. Hent litt inspirasjon til badet i Klingels netthandel!

Baderomsmatter – det perfekte baderomsinteriøret

Matchende ting er noe vi liker. Ofte kan det bli for mye mønster dersom du har forskjellige mønstre og motiver på alle tekstiler, vegger og innredningsdetaljer inne på baderommet. Derfor er det så bra når man kan kjøpe sett med innredning som matcher. Baderomsmatter som matcher dusjforheng som matcher både baderomsmatten, toalettovertrekket og handklærne for en absolutt match!

Å innrede baderommet er alltid gøy. Kjøp en grønn badematte og dekorer badet med vakre blomster, enten blomster med nydelige farger eller nøytrale grønne planter.

 • Vindusblad: Er lettstelt og trives i fuktige omgivelser – perfekt for baderommet.
 • Flamingoblomst: Skaper en nydelig kontrast til grønne planter.
 • Fredslilje: En vakker, robust plante med nydelige blad.
 • Curcuma: En vakker plante med fine farger. Planten kan faktisk bli over to meter høy!

Dersom du har et vindu på badet ditt er det et perfekt sted å sette en av plantene i vinduskarmen. Velg krukker som matcher badematten og resten av interiøret for å skape en gjennomført look.

En lilla badematte er nydelig til grå handklær og en stor krukke med lavendel. For et fullført romantisk preg, som i tillegg gir en avslappet stemningen for rolige og behagelige besøk på baderommet kan du bruke duftlys som du tenner opp når du bruker badet. En dempet belysning kan også være harmonisk, men noen ganger er ikke det optimalt. Særlig hvis du skal sminke deg kan dunkel belysning gjøre at sminken blir helt perfekt.

Dersom du ikke har mulighet til å ha en krukke med lavendel i baderommet så fungerer det like bra å ha en sprayflaske med lavendelvann som du kan bruke ved behov. Lavendelvann fjerner dårlig lukt og skaper en harmonisk stemning på badet ditt.

Oppskrift på lavendelvann:

 • 3 matskjeer tørkede lavendelblomster.
 • 2,5 dl vann.
 • 1 sprayflaske.

Slik gjør du:

Kok opp vann og lavendelblomster og la de trekke på svak varme ca. 3-4 minutter. La blandingen svalne. Hell den så i flasken og spray når du har brukt toalettet eller når du gjør rent. Det er også fantastisk å bruke utenom dette for en frisk og nydelig stemning på badet ditt.

Stort baderom trenger flere baderomsmatter

Dersom du har et veldig stort baderom og vil ha baderomsmatter på flere enn et sted i rommet så kan det være stilig å kjøpe flere like. For eksempel to eller flere runde for å gi stilen en mykere touch eller firkantete ved siden av hverandre slik at det blir som en større matte. Da blir stilen gjennomgående og stilig.

Minimalistisk eller maksimalistisk?

Dersom du ønsker en mer spenstig look kan du mikse stiler, det skaper en maksimalistisk look som passer den fargeglade og gir et bohemsk inntrykk. Alt er lov når det kommer til stil! Her er det kun fantasien som hindrer deg!

For deg som foretrekker en mer dempet stemning i hjemmet ditt kan du velge en nøytral badematte for eksempel en hvit, svart eller grå. Dette er minimalistiske farger som kler lekre baderom i alle slags størrelser. Alt er lov – velg den som passer deg og din stil best. Det er jo tross alt du som skal bo i hjemmet ditt. Da er det viktig at man trives godt. Skap en lun stemning med en trendy stil i nøytrale farger. Ensfargede matter passer alltid godt inn på alle baderom, så hvis du er usikker på hvilken badematte du skal velge, hvilket motiv du skal ha og hvilken form den skal ha er det greit å gå for dette. En rund-, firkantet- eller rektangelformet badematte er alltid et sikkert valg. Da slipper du å bruke mye tid på å bestemme deg i tillegg til å innrede bad ut i fra hvilken badematte du har. Enkelt og greit rett og slett! Tenn noen duftlys og ta en dusj eller et bad etter en lang dag på jobb, tur i skogen eller helt enkelt når du føler for deg. Nyt den avslappende følelsen man ofte kun får på badet.

Hvis du er glad i å reise finnes det mange fine måter å vise dette på. Flere og flere bruker interiør til å vise fram sin personlighet og sine interesser. Å velge en baderomsmatte som fremhever det du brenner for er utrolig smart. Baderommet er et rom mange av gjestene dine besøker når de er på besøk hos deg. Kanskje er det helt nye venner eller til og med venners venner som du har på besøk? Gi dem en sjanse til å bli bedre kjent med deg ved å velge en baderomsmatte med jungelmotiv. Er du svak for safari i Afrika? Velg en baderomsmatte med sjiraffmotiv. Er du glad i å kose deg på en strand i et varmt land, gjerne året rundt? Velg en baderomsmatte med strandmotiv. Da kan du titte på solnedgangen fra ditt eget baderom uten at du trenger å legge penger på en flyreise langt vekk. Dette er smart både for lommeboken og for hodet. En herlig strand med vakre palmer som brer seg ut er fantastisk å ha tilgang til! Tenk å ha det på baderommet ditt? Magisk sier vi! Kjøp en ny badematte i Klingels nettbutikk allerede i dag.

For den hestegærne personen som helst ville levd på hesteryggen eller i stallen passer det perfekt med en badematte med hestemotiv. Lekre hopper og hingster som løper er herlige motiver som ikke er alle forunt. Bli en av de heldige – ta en tur i nettbutikken vår!

Hvilken stil skal jeg velge til mitt baderom?

I nettbutikken finner du et bredt sortiment av badematter fra fine merker i kvalitetsdesign. Hos oss har vi flotte badematter fra blant annet:

 • Kleine Wolke

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel