• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
BH-er

Kategorier

Kjøp BH på nett hos Klingel

Du kan trygt kjøpe BH på nett i Klingels nettbutikk. Her finner du et stort utvalg av modeller som passer til din fasong og din smak.

De fleste kvinner bruker BH. BH-en skal støtte opp bysten og finnes i mange ulike varianter, akkurat som vi kvinner har bryster i ulike størrelser og fasonger. I Klingels nettbutikk finner du garantert en BH som fyller dine behov og passer din stil.

En BH skal både se bra ut og ikke minst føles behagelig på, og gi bysten den riktige støtten. Så tar du deg godt ut i dine antrekk og slipper å føle ubehag fra stropper som strammer og materialer som klør.

Hos Klingel finner du BH-er med blonder og raffinerte detaljer, og BH-er i mer stilrene varianter uten forstyrrende sømmer. Du kan velge mellom lukning foran eller bak, regulerbare eller faste stropper samt en mengde ulike materialer og farger.

Hvordan finne riktig BH på nett

Det er viktig å ta riktige mål når man skal kjøpe BH på nett. Størrelsen består av et tall og en bokstav. Tallet indikerer omkretsen rund brystkassen, mens bokstaven indikerer cupstørrelsen.

Mål først omkretsen under bysten (nedre brystmål) for å finne riktig tallstørrelse. Måler du for eksempel 95 cm under bysten skal du velge størrelse 95. Deretter velger du hvilken cup størrelse du skal ha. For de fleste modeller tilbyr vi cupstørrelser fra A til F, men vi tilbyr også noen modeller opptil størrelse K.

I tillegg til cupstørrelsen er det også viktig å tenke på hvilken støtte BH-en gir bysten, er cupene polstret og hvilken type stropper passer best for deg? Det er også viktig å tenke på hvilket materiale BH-en er laget av. Noen foretrekker rene bomullsprodukter, mens andre legger vekt på at materialet skal puste godt. I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg BH-er for enhver smak og et hvert behov. Du finner også mer informasjon om størrelser i vår størrelsesguide

Hos Klingel finner du BH på nett for store byster

For en stor byste er det viktig at BH-en gir god støtte og samtidig føles behagelig på. Under kategorien Stor-BH i vår nettbutikk finnes modeller som er spesielt egnet for større byster. Her finnes modeller med cupstørrelse opptil størrelse H. Disse modellene har også brede og polstrede stropper som avlaster skuldrene. En stor byste kan være tung og kan dermed gi plager i skuldre og rygg. Derfor er det spesielt viktig med god avlastning. Det er også viktig at BH-en er i et materiale som gir god støtte og beholder fasongen etter vask.

Shop BH på nett i god merkekvalitet

I nettbutikken hos Klingel finner du et stort utvalg av undertøy i god merkekvalitet. I vår nettbutikk kan du kjøpe BH på nett fra kjente merker som Triumph, Miss Mary og Naturana.

Kjøp BH-er på nett for ulike behov

Vi har ulike typer BH-er som passer for ulike behov:

 • En minimizer-BH (länk till minimizer BH) er et godt valg om du ønsker at bysten skal se litt mindre ut. Et spesielt snitt i cupen virker forminskende. Disse modellene har også gode stropper som avlaster og forhindrer plager i skuldrene.
 • Push-up-BH-en (länk till push up BH) løfter bysten og former en flott utringning. Den er ekstra flott om man har en dyp utringning. Samtidig får denne modellen også bysten til å virke større. Noen av push-up-BH-ene har også avtagbare stropper, slik at de egner seg godt under kjoler og topper uten stropper.
 • Trenings-BH-en (länk till trenings BH) er perfekt for deg som vil trene. Sports-BH-en kan også være fin om du vil gå en tur på bena, sykle eller gå på ski. Det er viktig å finne en modell som gir god støtte og holder bysten på plass. Materialet er også av betydning, da det er viktig at den puster. Når du er i aktivitet er en stødig og god BH like viktig som gode sko.
 • T-skjorte-BH-en (länk till t-skjorter bh) passer som navnet tilsier perfekt under T-skjorten. Den er sømløs og derfor nærmest usynlig også under ettersittende klær og tynne stoffer.

I vår nettbutikk finner du også BH-innlegg laget av et materiale som former seg etter kroppen og ikke synes under BH-en. BH-innlegg kan være aktuelt om du ønsker en litt større byste, har fjernet et bryst eller har ulik størrelse på brystene.

Kjøp matchende truser og BH på nett

Undertøy som matcher tar seg ekstra godt ut. Lekre blonder og fine detaljer som sløyfer gjør undertøyet mer raffinert. Selv om ikke det er så mange som ser undertøyet ditt, gir det en ekstra god følelse å kunne kle seg fint innerst som ytterst.

I Klingels sortiment finner du mye lekkert undertøy i kategorien Sexy undertøy. Det er lov å unne seg noe ekstra fint under selv om du ikke skal på bryllupsreise. Finn matchende BH og truse, velg et undertøysett eller sett sammen et sett etter eget ønske. Her finnes også formende shapewear, bodyer og korsetter som tryller frem en flott silhuett.

Stell og vask av BH-er

Eksperter anbefaler at BH-en skal vaskes etter ca. 4 dagers bruk. Men dette avhenger naturligvis av hvor aktiv du er, hvor mye du svetter og hvor du ferdes. Det er ekstra skånsomt å vaske BH-en for hånd, for da beholder den best fasongen og materialet holder seg lenger. Men om du foretrekker å vaske i maskin, anbefales bruk av vaskeposer som du finner i vår nettbutikk. Det er spesielt viktig for BH-er med spiler. Vask med lignende farger på 30°C finvask. Men før vask bør du uansett sjekke vaskeetiketten på plagget. BH-en skal uansett ikke i tørketrommelen, men det anbefales å legge den til tørk på et håndkle med cupene opp

.

For å ikke skade cupene eller spilene anbefales det å legge BH-ene oppå hverandre og plassere i skap eller kommode uten å legge for mye trykk på .

Uansett hvor ofte du vasker dine BH-er, trenger du flere for å kunne bytte på. Vi bruker BH-er hver dag uansett om vi skal trene, jobbe eller bare slappe av hjemme, så det kan være lurt å kjøpe ny BH på nett med jevne mellomrom.

Ta en titt i Klingels nettbutikk for å finne en BH som passer for ditt behov og din smak.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel