• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Bikinier(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Bikinier(0)

Bikini på nett

I vår nettbutikk finner du bikinier som passer for alle fasonger. Vi har et stort antall størrelser og overdeler i alt fra A til E cup. Her finner du modeller som passer din kroppsfasong perfekt. Da er det bare innta badestranden og latt solstrålene varme, og vite at du tar deg godt ut. Vårt todelte badetøy kommer fra kvalitetsmerker som Simone og Harmony. Så om du handler i vår nettbutikk, kan du være sikker på at du får badetøy med god kvalitet fra anerkjente merker.

Bademote for kvinner i alle aldre

Hos oss finner du bademote som sitter perfekt. Vi har et stort utvalg av størrelser og også mange cupstørrelser. Våre modeller har mange fine detaljer som sørger for god passform. Som for eksempel overdeler med bøyler, regulerbare stropper og støtte under bysten. Flere av buksene har formende fôr foran. Det finnes bukser både med høy og lav linning, så du kan velge det som passer deg. En modell med høy linning gir en fin silhuett. Noen overdeler har avtagbare stropper slik at du kan variere med en stroppløs modell innimellom. Noen bukser har snorer i siden for å variere fasongen.

Synes du det er vanskelig å velge mellom badedrakt og bikini? Da kan kanskje tankini være et alternativ. Du finner flere modeller i vår nettbutikk. Tankinien dekker mer men er samtidig todelt. Du kan brette overdelen litt opp når du ligger og soler deg, og brette den ned igjen når du skal spasere rundt på stranden eller ved svømmebassenget.

Kombiner etter ønske

Du har sikkert en gammel bikini liggende i skapet som er en favoritt. Da kan du kjøpe en ny, og kombinere enten buksen eller overdelen med din gamle favoritt. Det er også en perfekt løsning om du ikke bruker samme størrelse i bukse og overdel. Ved å variere over- og underdel, har du flere badeantrekk å variere med, uten å ta med deg for mye tøy i kofferten når du skal på ferie. En stilig overdel kan også kombineres med en shorts eller et skjørt hvis vil kle litt på deg. Det passer perfekt når du skal spise lunsj på strandbaren eller skal gå opp til hotellet.

For kvinner med en stor byste

Ønsker du en modell som dekker litt mer? Da bør du velge en overdel med bøyler eller en tankini. Det er også en fordel å velge en modell med regulerbare, brede stropper som avlaster skuldrene og kan tilpasses din figur. Trenger du hjelp til å finne riktig cupstørrelse, ta en titt på vår størrelserguide for BH-Størrelser. Her finner du hvilken størrelse som passer deg ved å ta dine egne mål.

For kvinner med smale hofter og en liten byste

Har du denne kroppsfasongen kan du trygt velge modeller med rysjer og sløyfer. Den såkalte neckholder eller bandau-modellen er også veldig kledelig. Vil du fremheve hoftene kan en modell med belte på buksen være fin. Når det gjelder farger og mønster kan du velge fritt etter smak og behag.

For kvinner med et kraftig hofteparti

En mønstret overdel kombinert med en ensfarget bukse er perfekt for denne kroppsfasongen. Da vil overdelen tiltrekke seg oppmerksomheten. Det passer også godt med en neckholder-modell eller en dyp utringning.

Materiale som holder på fasongen

Dagens badetøy består som regel av en materialmiks. Jo høyere andel elastan, desto mer formende er modellen. Badetøy av en blanding av polyamid og elastan er ideelt for svømming. Etter bruk anbefaler vi at du skyller tøyet i klart vann og deretter vasker det med vaskemiddel for fin- og farget vask. Slik fjerner du klor, saltvann og solkrem og de fine elastanfibrene holder seg på plass. Skal du vaske i maskin, bør du benytte en vaskepose og velg alltid finvask. Heng plagget til tørk i skyggen, da solen gjør fibrene sprø.

Bikinier i stort utvalg mønster og farger

I vår nettbutikk finner du bikinier i et mangfold av farger og mønstre. Her kan du finne din egen favoritt og stråle om kapp med solen på stranden eller ved bassenget. Enten du går for en modell med et fargerikt mønster, eller en ensfarget variant. Vi er sikker på at du vil bli fornøyd. I vår nettbutikk finner du noe som passer deg.

Nyt sol og sommer og vit at du tar deg godt ut i ditt badetøy. Hos oss finner du passende badetøy enten du foretrekker en norsk sommer eller stikker en tur til varmere strøk.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel