13. mai 2019 | lese tid: 1 minutt

Synes du det er vanskelig å vite hva du skal kle på deg på morgenen? Et par jeans er alltid et godt utgangspunkt. Jeans kan du bruke på jobb for en avslappet stil med en penere topp til, på fest med flotte smykker og et par pumps, eller hjemme på fritiden som en del av en sporty outfit. MIAMODA har jeans i store størrelser opptil 62. Du finner også kortstørrelser for deg med korte ben. Vi har satt sammen 4 ulike antrekk for 4 forskjellige anledninger med våre favorittjeans fra MIAMODA.

Sporty hverdag

Jeansene fra MIAMODA har nydelige paljetter lengst ned på beina. Dette gjør at de får det lille ekstra og vi elsker det. Jeansene er i behagelig bomullsmiks og har en flott passform. Match dem med en søt topp med blomstertrykk, fine blomsterøredobber og et par gode sneakers. Looken blir sporty samtidig som den er stilig.

Bohemsk touch

Match jeansene med en luftig tunika! Den fantastiske rosafargen skaper en flott kontrast til de mørkeblå buksene. Med et par pumps i konjakkfarge er looken komplett. De kule, lange hengeøredobbene med grønne glasstener gjør denne looken ekstra bohemian chic.

Klassisk med prikker

Velg en bluse med prikker til jeansene for å skape en klassisk stil. Med ballerinasko i god kvalitet og et par gullfargede øredobber er du klar for en dag på kontoret.

Flott med mønster

Dette antrekket er perfekt når du ønsker å bruke litt flere farger av fargepaletten. Med en fantastisk topp med nydelig blomstermønster, et par sneakers i herlig rosa og et kult armbånd har du en fargerik, klassisk og stilig outfit!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *