2. september 2019 | lese tid: 2 minutter

Endelig er høsten her og vi har allerede gått til innkjøp av både det ene og det andre høstplagget, men en ting vi fortsatt er på jakt etter, er en ny og herlig høstjakke (eller flere). Enten du foretrekker lange eller korte jakker, er det godt å vite at man har flere valgmuligheter både når det gjelder materialer og farger.

 

Praktisk og lett

En vattert jakke med ståkrage fra Paola er både praktisk og moteriktig. Jakken finnes i flere forskjellige farger og materialet har en flott diskré glans. Velg din favorittfarge og gjør deg klar til høsten i en nydelig jakke!

 

Grafiske mønster

Den feminine ulljakken fra MONA er lekker med det grafiske mønsteret og de kontrastfargede detaljene. Jakken finnes i tillegg i kortstørrelser, for deg som trenger det.

 

Ull som varmer

Den kule ulljakken fra Alba Moda er en av trendfavorittene. Matche den med en jeans og et par støvletter for en kul og sofistikert høstlook. De trendy detaljene langs knappestolpen gir antrekket en ekstra piff. Fullfør stilen med en elegant pologenser i svart eller mørkblå.

 

Trendy vattering

Wow! Match denne stilige, lett vatterte jakken med en mørk jeans, brune ankelstøvletter og en fin, grå genser for en nydelig høststil.

 

Myk & god med fuskepels

Fluffy fluff! Vi elsker fuskepels og denne godbiten hadde vi gjerne hatt i garderoben vår. Den lyse fargen gjør fuskepelsen ekstra elegant og den rette jakkemodellen er supertrendy. Vi har sagt det før og sier det igjen: Vi får ikke nok av den monokrome trenden. Match kremhvitt med hvitt eller offwhite for en stilsikker høstlook!

 

Feminin touch

Er du en av de som foretrekker en jakke i lengre modell? Da er denne høstjakken et godt valg! Jakken fra Dress In har avtagbar hette og regulerbar knyting i midjen, noe som gir den en feminin look. Jakken er behagelig og varmer godt i kulden.

 

Sporty dun & sporty farger

Denne varme og sporty dunjakken finnes også i forskjellige farger, så her er det bare å velge din favoritt. Jakken har en flott integrert hette, og passformen er figurnær og fremhever silhuetten din.

 

Bonjour Paris

Det går også an å velge en kåpe med blomstermønster. Denne nydelige kåpen med valket ull og røde blomster er rett og slett fantastisk, og får oss til å drømme om en høst i Paris. Bring Paris hjem til deg selv med denne chice kåpen!

 

Blomstrende høst

Liker du blomstermønster? Synes du at det er trist når sommeren er over og de fleste blomster går i hi for vinteren? Fortvil ikke! Med denne flotte jakken med vakkert blomstermønster kan du beholde sommerfølelsen hele året.

 

Moteriktig termo-vattering

Termo-vattering, praktiske glidelåslommer, praktisk hette og lettstelt materiale; hva mer kan man ønske seg? Den herlige høstjakken fra Roadsign passer perfekt til den skandinaviske høsten og vinteren. Modellen er innsvingt og gir deg god bevegelsesfrihet uten at det går på bekostning av motestilen.

Hvilken jakke er din favoritt?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *