14. juni 2019 | lese tid: 2 minutter

Er du på jakt etter behagelige sommersko? Kanskje du har brede føtter som gjør det vanskelig å finne de perfekte skoene? Foretrekker du skinnsko, tøysko eller lengter du etter luftige og åpne sandaler? Synes du det er vanskelig å finne sko med «det lille ekstra»? Fortvil ikke! Vi har valgt ut 10 favoritter fra sesongens skomote. La deg inspirere av sneakers med kule detaljer, luftige sandaler, gode espadrillos og herlige ballerinasko.

Klassisk & trendy

Disse søte skoene med fin spenne i barokkstil er utrolig kule og gir deg et unikt uttrykk. Match dem med et par jeans og en enkel genser i hvitt eller lys lilla.

Fargerike med mønster

Disse skoene roper britisk eleganse med det iøynefallende mønstret. De passer godt til en svart bukse og en pen skjorte eller en enkel kjole. Velg det du føler deg mest bekvem i.

Bling, bling

Disse sneakersene er så flotte med stenpynten på borrelåsremmen og smykkestenene på skoen. Den hvite sålen skaper en herlig kontrast til de svarte stenene og det svarte, glatte materialet tilfører antrekket ditt litt ekstra glans.

Gult er fortsatt kult

Bli et blikkfang med disse trendy, gule skoene. Den flotte spennen gir skoene et ekstra stilig preg og du vil garantert få mange komplimenter!

Fantastiske merkesko

Espadrillos er en klassisk sommersko og vi liker dem utrolig godt fordi de både er flotte å se på og nydelige å gå med. Espadrillosene fra Naturläfer er perfekt for deg med brede føtter. Unn deg noen nye, behagelige kvalitetssko!

Klassiske farger

I likhet med espadrillosene er mokasinene en kjent gjenganger og vi elsker disse flotte mokasinene i skinn fra Waldläufer. Gode å gå i, klassiske farger og utskiftbar innesåle gjør at vi gjerne velger disse som en del av sommergarderoben.

Luftig sommer

Med nette sommersko fra Mae & Mathilda til et par lyse bukser og lys overdel styler du den monokrone trenden på beste måte! Skoene er luftige med cut-outs for glade sommerføtter.

Gjør føttene glade med gode slip-ins

Slip-ins med åpen tå og helt fantastisk skinnsåle er noe alle burde ha i garderoben sin. Disse finnes i flere forskjellige farger og gjør seg godt til et pent skjørt eller en fin kjole. De er også gode å ha som innesko dersom du synes at tøfler kan bli litt for varmt på sommeren.

Bli en senôra eller senôrita med stil

Vi elsker slip-ins og disse sommersøte fra BioStep gir oss spanske vibber med de søte blomsterdetaljene i nydelige farger.

Animal print + gode såler = sant

Vi har gjerne mer enn ett par mokasiner i garderoben vår og med disse mokasinene i geiteskinn føler vi oss utrolig flotte. Disse skoene er gode for deg med brede føtter og har en god såle med godt grep.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *