26. september 2019 | lese tid: 1 minutt

Vår nettbutikk er fylt opp med mange herlige kåper, og vi vil derfor benytte anledningen til å vise hvordan du kan style disse flotte plaggene. Vi har valgt ut noen kåper – alle i ulike stiler og design. Den fargeglade kåpen kan ofte piffe opp hele antrekket, mens den klassiske, lange svarte er et sikkert valg som alltid passer. Vi har valgt ut noen kåper som skiller seg litt ut fra de klassiske. En begivenhetsrik høst kan like gjerne møtes i en begivenhetsrik kåpe mener vi.

Først ute er den fluffy, beige drømmen som omfavner deg omtrent som de varme klemmene vi virkelig kan trenge om høsten. Modellen er rett, men vi føler oss ikke ufikse.

Rødt og ruter – en ekte statementjakke. Jakken er flott til svart, men enda stiligere til et par fine jeans.

Dette ble vår favoritt blant jakkene. Pelskragen, som naturligvis er fake, gir en herlig behagelig og luksuriøs følelse.

Denne grønne, herlige jakken holder deg nok ikke tørr i regnet – MEN, vi synes den er perfekt på dager når det ikke regner, siden den er både pen og varm.

Dette ble redaksjonens favoritt. Den er utrolig myk, varm og smidig, noe som gjør at denne beige skjønnheten blir en trofast følgesvenn i høst.

Alle kåpene som vi har med i videoen er bra i overgangsvær, og kan styles både opp og ned. Med en strikket genser under så kan du bruke kåpen også en stund utover vinteren. Bruker du en topp under, passer den også fint på våren. Vi har delt filmen på Facebook og Instagram: https://www.facebook.com/klingel.no/

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *