8. oktober 2019 | lese tid: 2 minutter

Selv om nettene blir lengre og dagene kortere, så betyr ikke det at vi må være inne hele tiden. Høsten byr jo ikke bare på kjølig vær, men også et vakkert landskap og frisk luft som gjør oss godt! Finnes det noe herligere enn en lang søndagstur i skogen, eller å nyte en rykende varm kopp kaffe på verandaen i høstsolen?

 

Det herlige med høsten er jo også at vi får mulighet til å være kreative og vise vår personlige stil ved hjelp av våre ytterplagg. I ukens stylingfilm viser vi noen av våre favorittkåper som varmer i kjøligere vær, og som gjør en fargerik dag enda litt gladere.

 

Selvfølgelig finnes også dager hvor vi bare vil ligge under et teppe med en varm kopp te og en god bok. Når regnet øser ned og himmelen er grå, da finnes det vel ikke noe bedre enn å holde seg innendørs i varmen med herlige koseklær og høre regndråpene slå mot vinduet. Og tro det eller ei, men koseklær må faktiske ikke være kjedelige! Vi hos Klingel har tatt en titt på sesongens koseklær, og valgt ut de aller fineste og herligste plaggene som holder deg varm i høst.

 

 

Den kombinerbare fritidsdressen

 

Vi sier ikke nei takk til å krype opp i sofaen med en kosedress med separat bukse og overdel. Og skal man bare en liten tur ut døren for å lufte hunden, eller en snartur på butikken for å kjøpe kaffe, ja er så er dette kominasjonsplagget perfekt. Da trenger man bare slenge på seg en kåpe. Hos Klingel finnes det mange ulike modeller og størrelser å velge mellom, så uansett hvilken kosetype man er, så finner man noe som passer.

God morgon med morgenkåpe

 

Sove litt utpå, lang frokost eller et varmt bad. Uansett hvordan man starter dagen så er det utrolig herlig å tulle seg inne i en myk morgenkåpe som varmer mot huden. Klingel har mange ulike morgenkåper i sortimentet. Hva sier du til å vandre rundt hjemme i en blomstrete morgenkåpe med tilhørende nattkjole? Eller kanskje en tynnere modell i sateng faller bedre i smak? Velg og vrak i vårt store utvalg.

 

 

Kos deg med stil i en elegant hjemmekjole

 

All ære til nattkjolen, men har du noen gang prøvd en hjemmekjole? Dette plagget tillater deg å være både elegant og avslappet på en gang. Prøv en kaftan med ¾-lange ermer i omslagsstil, eller en blomstrete variant med fin rynking ved midjen.

Hold føttene varme med tøfler

 

Innesko kan være det viktigste du tar på deg i den kalde årstiden. Så lenge føttene er varme, så er ofte resten kroppen også det. Klingels tøfler kommer i mange fasonger. Slip-ins, sandaler eller sko med glidelås eller borrelås er noen av modellene du kan velge mellom. Vi anbefaler deg å ta en titt på våre herlige tøfler i saueskinn, som er av høy kvalitet, og både myke og behagelige for føttene. På klingel.no finnes også et stort utvalg innesko for personer med problemføtter som hallux valgus eller trykkømfintlige føtter.

 

 

 

 

 

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *