18. oktober 2019 | lese tid: 1 minutt

I ukens stylingfilm finner vi et utvalg høstsko (filmen finner du på facebooksiden vår). Vår styling med høstskoene ble morsom og fargeglad. De vanlige høstskoene har en tendens til å bli mer og mer like de klassiske vinterskoene, og i denne videoen vil vi vise at slik trenger de ikke å være. Så lenge du impregnerer og tar vare på skoene dine, så har du et par sko som er like fine og stilrene som de er bra og slitesterke.

Vi har alle vært der, det perfekte antrekket for kveldens festligheter er på plass, men så finner vi ikke passende sko ettersom alle høstsko er for grove og hverdagslige. Akkurat derfor vil vi ha med disse to modellene i vår stylingvideo. Den svarte, blanke skoen har en behagelig hæl, og den lette innersålen gjør at du får plass til din egen innleggssåle om du vil. Den røde skoen er like fin som pensko. Om vi tidligere har pratet om klær og sko som kan piffe opp antrekket, så har vi kommet til finalen med denne skoen. En fargeklatt som er like behagelig som den er flott.

Det blir ingen film om høstsko uten å nevne klassikerne: boots og chelseaboots.

Chelseaboots gjør seg utrolig bra med den beige kåpen ettersom vi har fanget opp fargen i sålen og matcher den med fargen på kåpen. Et par chelseaboots er og forblir trofaste tjenere, og velger man dessuten en nøytral farge som vinrød, svart eller brun, så har man en sko som passer til det meste.

De svarte og gullfargede bootsene minner om noen som har malt med gullfarge og deretter skvettet det på de svarte bootsene. Skoene har solide såler, og om du impregnerer dem kan du også bruke dem til vinteren.

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *