17. april 2020 | lese tid: 1 minutt

Det er vår i luften og nasjonaldagen nærmer seg. Feiringen i år vil nok bli annerledes enn den pleier å være. Men feiring blir det, enten vi blir hjemme omgitt av nærmeste familie, eller om vi kan gå ut og se på barnetog. Det er hyggelig å kunne kle seg pent uansett hvordan dagen markeres. Her presenterer vi noen forslag til antrekk for deg som ikke skal bære bunad på 17. mai.

Blomstermønster i flaggets farger

Et skjørt med blomstermønster er et flott blikkfang. Kombiner gjerne med en ensfarget, stilren overdel eller en pen bluse. Et passe pyntet antrekk som samtidig går til mange anledninger. Vi anbefaler gode sko på 17. mai og foreslår derfor et par slingbacks med lave hæler. Et kjede med blå kuler og en veske i frisk rødfarge bidrar til den rette looken i rødt, hvitt og blått.


Fin i marineblått på 17. mai

Foretrekker du å kle deg i kjole på nasjonaldagen? Da kan vi tipse om en ensfarget kjole i marineblått med forseggjorte detaljer. Marineblått er et klassisk og godt valg på 17. mai, og i tillegg helt moteriktig. En kjole med trendy, figurvennlig stripemønster i hvitt og marineblått er også et bra alternativ. Kjolen finnes opptil størrelse 62. Fullfør antrekket med et par stilrene perleøredobber og hvite pumps.

Elegant i bukse og blazer

En pen bukse er et godt alternativ til kjole eller skjørt. Velg gjerne en mønstret bukse og kombiner med en ensfarget blazer og en moteriktig knytebluse. Et par mokasiner er komfortable og matcher antrekket. Gjør 17. mai-looken komplett med et par iøynefallende øredobber i rødt.

 

Vi ønsker deg lykke til både med feiringen og antrekket på 17. mai!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *