23. august 2019 | lese tid: 1 minutt

 

Nå er det snart på tide å si ”takk for i år” til sommeren og ”velkommen skal du være” til høsten. Vi liker å ta vare på de ulike årstidene og nyte av naturens prakt i skiftningene. Høstluften er ofte kjølig og frisk, og naturens fargeprakt er sjelden vakrere enn akkurat på høsten. Ofte oppdaterer vi garderoben til en mer høstlig look og fargeskalaen blir hos mange noe mørkere.

 

Herlig fritidsantrekk

[23.08.2019-1]

Med en vattert jakke i tynnere materiale holder du den kjølige høstvinden ute. Match den grønne jakken med en jeans med fine detaljer, en tynn genser og et par snøresko fra Waldläufer. Ta deg en tur ut i hagen, gå en tur ned til byen eller begi deg ut i skogen. Nyt høsten og fyll lungene med frisk luft!

 

Rosa med hint av høst

Er du glad i rosa? Fokuser på en mørkere fargenyanse, som for eksempel gammelrosa, og kompleter med lysere rosa detaljer for en nydelig høstlook. En genser med grafisk mønster til en jeans med flotte knappedetaljer gjør stilen fargerik og trendy. Match antrekket med et fantastisk smil og du er klar!

 

Strikkekjolen – den ultimate høstfavoritten

Med et tørkle rundt halsen, elegante pumps, nydelige smykker og ikke minst strikkekjolen er du klar for både jobbhverdag og festligere anledninger. Strikkekjolen holder deg god og varm, og fargepaletten i burgunderrød og grått gir deg en høstlig look.

 

Ruter – klassisk høst med kasjmir

Vi elsker ruter og denne høsten finner vi mange favoritter hos m.collection. Denne klassiske softshelljakken med lekkert rutemønster gjør seg godt til en herlig grå kasjmirpologenser og et par svarte bukser. Liv opp antrekket med en nydelig rød veske!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *