9. august 2019 | lese tid: 2 minutter

Synes du det kan være vrient å finne det perfekte antrekket? Er du på jakt etter herreklær i store størrelser? Så fint! Vi har satt sammen 4 flotte antrekk med klær for herrer med store størrelser. Hos Klingel finner du herreklær fra flotte merker som Men Plus og Babista i størrelser opptil størrelse 84. La deg inspirere og gled deg over superfine herreoutfits til hverdags, fest og jobb!

 

Casual og sporty

Denne outfiten er et herlig sommerantrekk. En skjorte fra Babista med button down-krage og to brystlommer gjør seg utrolig godt til et par hvite chinos i klassisk stil. Match med et par brune sko i nubuckskinn fra kvalitetsmerket Waldläufer og en lekker klokke som stilig tilbehør. Perfekt både til hverdags og fest!

 

Se flott ut på kontoret

Er du en av de som jobber på kontor? Men Plus har mange flotte klær til herre i store størrelser. En skjorte med ekstra vidde over magen er veldig behagelig og egner seg godt for plus size-mannen. Bruk en dressjakke eller blazer over skjorten og velg en bukse med behagelig midje, uten at det går på bekostning av stilen. Et skinnbelte i svart, brunt eller hvorfor ikke konjakk gir antrekket et ekstra elegant løft.

 

Stilig med skinnjakke

Du trenger ikke å være MC-fan for å bruke skinnjakke. Skinnjakken finnes i mange forskjellige varianter, noen mer sporty og andre mer elegante. En brun skinnjakke og en rutete kreppskjorte, med spesialsnitt til store størrelser, matchet med en flott beige termobukse er et rålekkert hverdagsantrekk.

 

Avslappet & behagelig

Et avslappet og behagelig hverdagsantrekk får du med disse herlige joggejeansene fra Babista. La garderoben bli litt mer fargerik med denne genseren i korall og beskytt hodet i solen med en kul caps. Dersom det blåser kaldt, er det perfekt å bruke fritidsjakken fra Men Plus. Ut på tur, aldri sur!

 

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *