5. april 2019 | lese tid: 2 minutter

Mange av oss tilbringer store deler av hverdagen på arbeidsplassen og kontoret. Nå for tiden er det ganske vanlig at man kan være kledd litt mer avslappet i arbeidstiden enn hva som var greit før i tiden. Vi synes det er viktig å føle seg vel i klærne både på fritid og jobb, men noen ganger kan det være litt vanskelig å finne den beste inspirasjonen for den perfekte kontorstilen. Derfor har vi satt sammen fire ulike kontorantrekk . Hvilket antrekk er din favoritt?

Dilla på lilla

Vi trives godt med en fargerik stil! Match en feminin lilla jakke i stretchmateriale og en piratjeans med trendy snøring i benkanten med en stripete overdel. Med to forskjellige lillanyanser skaper du en lekker look. Style antrekket med et flott skinnbelte og et klassisk tørkle. Velg en hvit veske med kule frynser og cut-outs fra Collezione Alessandro for et fullendt jobbantrekk!

Trendy detaljer

Den hvite skjorten kan brukes til nesten alt. Det herlige merket Sara Lindholm har lekre klær til store størrelser og denne flotte, hvite skjorten er intet unntak! Blomster passer perfekt nå som våren nærmer seg, og ved å style den hvite skjorten med et par behagelige bukser i bomullstretch, med nydelige blomsterdetaljer på bena er vi solgt! Antrekket oser casual chic og med et par ballerinasko i bred modell, fantastiske øredobber med glasstener og en kakifarget veske får du en klassisk stil med moderne vri!

Elegant look

Noen ganger foretrekker vi rett og slett businesslooken med blazer og matchende skjørt best. Med en lys blazer og matchende blyantskjørt i bouclémateriale er dette antrekket en sikker vinner. Velg et par svarte pumps og en svart veske til dagens mest elegante outfit!

Svart og fargerikt

Tenk at et jobbantrekk kan være både svart og fargerikt! Oppskriften er som følger:

  1. Velg en pen hverdagskjole i fargen svart.
  2. Match med en romantisk jakke med vakkert blomstermønster.
  3. Et par sneakers med sløyfedetaljer gjør skotøyet trendy!
  4. Avslutt med et fargerikt armbånd og en gullklokke og vipps så er antrekket klart!
Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *