16. september 2019 | lese tid: 2 minutter

Møt høsten i en ny blazer! Blazeren er det perfekte jobbplagget og passer godt over en skjorte matchet med et skjørt eller en bukse. For en mer avslappet stil kan du bruke den over en t-skjorte til en jeans og sneakers eller ballerinasko. Blazeren gir deg et stilig og sofistikert uttrykk enten du bruker den på jobb eller på fritiden. Den kan også brukes over en kjole på fest i stedet for en jakke eller sjal. Velg blazer etter anledning og finn en som passer deg og din stil!

 

Ruter & struktur med flott passform

Klassiske ruter i høstlige jordtoner er en klar favoritt. Match blazeren med en fargerik topp og en kul skinnbukse for en elegant og rocka stil. Velg en grårutete blazer til en pen dressbukse for en sofistikert og feminin look.

 

Flower power

En blazer med nydelig blomstermønster muntrer opp selv de dystreste høstdager. Kle deg opp i glade klær, som vi liker å si, og la de herlige fargene gjøre dagen din enda bedre!

 

Farger, farger, farger

En ensfarget blazer i den nydeligste syrinlilla er et blikkfang uten like. Den lange blazeren er utrolig lekker til et par jeans eller over en lys kjole. Med en myk fleece-blazer får du en god og varm blazer som fin, praktisk og ikke minst behagelig. Ønsker du deg litt mer glam? Velg fløyelsblazeren med folietrykk og moderne grafisk mønster.

 

Ensfarget med trendy detaljer

En kul blazer i lang modell fra Angel of style er veldig trendy og klassisk på en og samme gang. De fine detaljene langs kragen og lommene gir blazeren et elegant uttrykk. Vil du ha enda mer klassisk? Den mørke blazeren fra Paola er en sann klassiske i blazer-verden. Med lett innsvingt midje gir den deg en flott figur. Dress den opp eller ned med skjørt, bukser eller jeans. Velg en jerseyblazer for en avslappet look. Den grå varianten er flott i tillegg til at den er utrolig behagelig.

Pleier du å bruke blazer? Hvilken er din favoritt?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *