7. juni 2019 | lese tid: 1 minutt

Sommer og sol betyr lette og luftige sommerklær! Denne sommeren vil vi ha herlige farger og nydelige blomstermønstre blandet med klassiske snitt, elegante smykker og sko.

Look nummer 1: Fargerikt med paljetter & perler

Merket Angel of Style har fantastiske klær for store størrelser. Vi elsker alle størrelser, og målet vårt er at alle skal kunne bruke klær som de føler seg vel i uten at det går på bekostning av motestilen. En fargerik og vakker tunika med paljetter og broderi matches helt perfekt til et par jeansshorts, flotte sandaler og et par trendy øreringer med perler. Vi er solgt!

Look nummer 2: Romantisk & harmonisk

Sara Lindholm er et annet av våre merker med nydelige plus size-klær. Denne romantiske blusen med vakkert blomstermønster bruker vi gjerne til et par luftige kulotter med vide ben. En perfekt outfit for en herlig sommerdag!

Look nummer 3: En lyseblå sommerdrøm

En vakker kjole i A-fasong med utsvingt skjørt med vakre detaljer er nydelig på sommerfesten. Velg et par lyseblå pumps med sløyfedetalj, en elegant blazer og eksklusive øredobber for en fullendt og matchende look.

Look nummer 4: Blomster & cerise

En look vi virkelig liker er den blomstrete, ermeløse toppen matchet med det cerise jerseyskjørtet med volanger. Nydelig!

Look nummer 5: Korall, striper & perler

En av de andre trendfargene på motehimmelen i år er: korall. Dette behagelige skjørtet i dra-på-modell er svært elastisk og passer like godt til sneakers som til pumps. Vi velger å matche skjørtet med en ermeløs topp med striper, nydelige, mørke perleøredobber og en cardigan med stripedetaljer dersom det skulle bli litt kjølig.

Hvilken look er din favoritt?

 

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *