4. september 2020 | lese tid: 4 minutter

Ny høst innebærer nye trender, men fremfor alt nye farger. Her løfter vi frem fargene du ikke må gå glipp av høsten 2020! Det fins så klart flere farger som er populære denne høsten, men vi vil tipse om noen av dem som skiller seg ut litt ekstra og som vi også liker veldig godt. Les videre og få inspirasjon om hvilke farger du skal prioritere i høst.

Burgunder – en av høstens sterkeste farger!

Fargen rødt har vært med i toppen en god stund nå (fremfor alt om høsten), men i år blir den litt ekstra synlig og går over i blodrødt og fremfor alt burgunder. Dette er perfekt for deg som liker rødt, men ikke vil at fargen skal stikke altfor mye ut. Sats for eksempel på en genser i burgunder og match med et par svarte jeans eller skinnbukser. Da får du et antrekk som passer både til hverdag og fest – perfekt!  

Lenke: Skinnleggings, Overdel i A-form, Pumps

Det trygge valget – grått

En farge som stadig holder seg, er fargen grått. En helfrelst motefreak kan velge den monokrome veien og gå ”all in” for grått … altså et helt antrekk i grått. Velg for eksempel grå bukser og grå blazer, legg til grå sko og topp det hele med en grå bluse i tillegg til en matchende veske. Velg nyanser av grått eller alt i én og samme fargenyanse. Vil du heller gå for fargemiks, så bruker du en grå base til å fremheve en mønstret topp. Hva sier du om penbukser i grått sammen med en fargeglad topp?

Lenke: Topp med paljetter, Bukse med buksepress, Veske av strukturert softmateriale

Kornblått + sølvmetallic = sant!

To fargetrender vi ser i høst er kornblått og sølvmetallic, og hvorfor ikke kombinere disse? Sats på en ledig, blå kjole og marker midjen med et metallic-belte slik at formene synes! Den som heller vil satse på tilbehør, følger kanskje vårt tips om disse metallic-sneakersene og denne rålekre vesken. Festligheter på gang? Ja, men da er dette antrekket noe å satse på i høst!  

Lenke: Jerseykjole, Skinnbelte, Clutch med glasstener, Sneakers

Go green

Sats på grønt i høst! Grønt er nærmest en magisk farge som kommer i mange nyanser. Den smyger seg inn i høstens kolleksjon uten å stikke seg frem, tross sin utrolig høye trendfaktor. Den som elsker grønt, velger så klart et helgrønt antrekk. Psst! Prøv å matche salvie med flaskegrønt! Om man bare vil prøvesmake litt, kan man med fordel satse på en lang bluse som passer fint til både grått og svart. Bær den oppknappet og la den synes. Vil du heller gå for noe litt mer elegant, så anbefaler vi en raffinert knytebluse i olivengrønt. Når kulden kommer krypende, er det både godt og deilig med en myk fuskepelsjakke i en mørk kakigrønn tone – og den fluffy kragen varmer så herlig!

Lenke: Lang bluse Anvendelig, Jakke av imitert lammeskinn

Til deg som ikke vil velge

Får du beslutningsangst, eller elsker du simpelthen farger? Da er denne høsten perfekt for deg! En av fargetrendene er nemlig nettopp ”farge på farge”. Så velg dine favorittplagg i dine favorittfarger og bland vilt – for en befriende tanke! Sett sammen et antrekk i rødt, rosa, grønt, blått og brunt, og du er helt klar for høsten 2020.

Lenke: Bluse i omslagsmodell, Veske, Plisséskjørt

Det finnes selvsagt flere fargetrender denne høsten, som gullfarget, marineblått og ruter. Om noen av dem lokker deg mer, så ta gjerne en titt i nettbutikken vår. Der kan du enkelt filtrere på den fargen og det mønsteret du liker best.

Håper du får en fin fredag!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *