17. mai 2019 | lese tid: 1 minutt

Bryllup, konfirmasjon og sommeravslutning – i de kommende månedene finnes det mange anledninger til å feire. Klingel presenterer fem sommerlige festtrender for alle anledninger når man vil pynte seg litt ekstra.

Vidt og langt skjørt


Det rår ingen tvil om hvor skjørtet skal slutte i sommer. Midilengden er mer aktuell enn noensinne, og vi velger gjerne en modell med herlig, sveipende vidde. Perfekt å matche med et par sandaler med remmer som lar anklene være i fokus.

Figurvennlige blomstermønster


Blomstermønster hører sommeren til og i år ser vi mange figurnære etuikjoler med vakre blomstermønstre. Velg en i vårens store trendfarge lavendellilla eller en i pudderrosa med mønster av flotte magnoliaer.

Mønstret maxi


Gjør storstilt entré i en behagelig maxikjole. Med lave hæler og store smykker kan selv den enkleste jerseykjole kles opp og gjøres festklar. Her blander vi ulike mønstre, som blomster og paisley, med mer abstrakte former og rette linjer.

Game, set, match


Å kle seg i et matchende sett signaliserer gjennomtenkt outfit lang vei. En drakt med blazer og bukser blir aldri feil. Men settet kan like gjerne bestå av en topp og et skjørt eller hvorfor ikke kjole og bolero. I tillegg gir et sett mange kombinasjonsmuligheter.

Gå for plissé!


Det plisserte skjørtet er blant våre favoritter i sommer og får selskap av plisserte topper og kjoler. Et par plisserte culottebukser er et elegant alternativ til skjørtet. Skal du i selskap langt hjemmefra? Da er plisserte plagg perfekte å pakke ned i bagasjen. De er lette, tar liten plass og krøller ikke – fiffig og praktisk på samme tid!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *