10. mai 2019 | lese tid: 1 minutt

Det er ikke til å unngå at vi lengter en del etter sommeren, og vi gleder oss til å kunne kle oss i lette sommerkjoler og flotte sandaler igjen. Her har vi satt sammen 6 ulike antrekk som får oss til å lengte litt ekstra.

Rød blomsterdrøm

Med denne søte, blomstrete jerseykjolen har du en sikker vinner i klesskapet. Den kan brukes til alle anledninger og er i tillegg utrolig behagelig. Kjolen finnes i størrelser mellom 20-52 og er en sann sommerdrøm!

Chiffonkjole med denimjakke

Denne vakre drømmen av en kjole er en såkalt 2i1-kjole med en innfelt underkjole under det vakre chiffonmaterialet. Match kjolen med en jeansjakke eller olajakke for å style den ned og bruk et par kule sandaler med kilehæl for å komme litt opp i høyden, på en behagelig måte. Et par øredobber i flotte farger får frem de vakre fargene på kjolen.

Maxikjole + sommer = sant

Maxikjolen er virkelig sommerens plagg! Disse flotte maxikjolene styles med flotte sandaler fra kvalitetsmerket Waldläufer. Kjolene passer utmerket på stranden, i hagen eller på båtturen. Ta med en myk genser som du kan slenge over skuldrene dersom du blir kald.

Skjortekjole med vakre farger

En kjole med krage kan du bruke til både hverdags og fest. Style den opp og ned avhengig av hvilken anledning du skal bruke den til. Med knytebelte markeres midjen på en lekker og flatterende måte. Det nydelige trykket i en blanding av hvit, lyng og rosa er helt fantastisk! Vi gleder oss til å bruke skjortekjolen sammen med en hvit veske og et par hvite sko.

Trendy sweatshirtkjole

Vi har sansen for denne myke jerseykjolen i lett utsvingt modell. Kjolen er i herlig dra-på-modell og har et kult folietrykk på brystet. Style den med et par flotte sneakers for en fullendt look.

 

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *