26. april 2019 | lese tid: 2 minutter

Endelig er den store dagen snart her igjen! 17. mai er en av våre favorittdager og vi elsker den store folkefesten feiringen av grunnlovsdagen bringer. Enten du skal ut og se på barnetog, arrangere 17. mai-frokost, lunsj eller middag er det alltid mye som skal ordnes til akkurat denne dagen. En av de tingene er hvilket antrekk man skal ha på seg. Mange bruker flotte bunader på 17. mai, mens andre velger noe annet som for eksempel en pen selskapskjole eller skjørt. Farger som rødt, hvitt og blått er selvfølgelig klassiske, men det er også gøy å prøve nye farger og mønstre, som for eksempel rosa, blomstrete eller hva med prikker? Vi har samlet 7 av våre favorittantrekk til 17. mai-feiringen slik at du kan la deg inspirere.

Klassiske blonder

En hvit blondekjole gjør seg godt på 17. mai. Et par sølvfargede pumps skaper en flott kontrast til den lyse fargen. Velg en blazer med blondekant til å ha over kjolen dersom det blir kjølig. Noen lekre øredobber i rødt danner prikken over i-en på dette klassiske festantrekket.

Blomsterprakt

Wow! Velg en kjole med en matchende overdel og du blir dagens stilvinner! Denne kjolen med vårlig blomstermønster kan du matche til et par mørke pumps og et lekkert sølvarmbånd.

Blonder & plissé

Blått som breen! Som én av Norges tre hovedfarger havner også den blå kjolen på klassikerlisten. Vi elsker denne fantastiske kjolen med både plissé- og blondedetaljer. De vakre blondene over brystet og halsen skaper en elegant look. Match kjolen med noen flotte pumps med strassdetaljer, vakre røde blomsterøredobber, viklearmbånd og en pen, rød clutch.

Røde toner med et hint av blomster

Denne ermeløse kjolen er helt henrivende! En flott 17. mai-kjole i en vakker rødfarge med lekkert blomstertrykk gir oss en elegant følelse. Den er like fin både foran og bak, og med et par stilige pumps er du klar til feiring!

Nydelig i rosa

Match en nydelig rosa, figurnær kjole til pumps og veske i offwhite. Med et eksklusivt gullfarget armbånd med sølvdetaljer og en vakker ring med rosa stener gir du antrekket et ekstra elegant løft.

Prikker og røde detaljer

Vi elsker kjolene fra merket Sara Lindholm og denne kjolen gir oss alt vi vil ha på fest. En flatterende omslagskjole med flotte prikker og V-hals gjør seg godt på enhver kropp. Pynt deg med noen morsomme statement-øredobber og et par nydelige røde pumps med blomsterdetaljer.

Stilig i blazer

En champagnefarget blazer i kortere modell er fantastisk flott til et pent skjørt eller en fin bukse. Match med festlige pumps og vakre smykker for å pynte opp antrekket slik at det blir den perfekte 17. mai-outfiten.

Hvilket antrekk er din favoritt?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *