7. desember 2018 | lese tid: 3 minutter

Rødt er julens farge! Derfor kan det ikke bli feil hvis du velger en kjole i en lekker rødfarge til jul. Rødt symboliserer ikke bare julen, men står også for kjærlighet, energi, lidenskap og selvtillit. Ingenting passer altså bedre enn å ta frem en rød kjole i situasjoner som krever litt ekstra. Selv om du feirer jul med dine nærmeste og har alt under kontroll, kan det fortsatt være en utfordring å få selskapet til å bli vellykket – holde det kalde kaldt og det varme varmt til rett tid samtidig som familiemedlemmene avløser hverandre. Plutselig er alle der, selv om det egentlig bare var noen få som skulle komme … men i julen har vi selvsagt rom for alle! Det store spørsmålet er bare hvilken kjole man skal velge? Kjolen skal passe til anledningen og bør være myk og behagelig, men også pyntet nok til denne store høytiden. Klesstiler er like forskjellige som våre personligheter og noen ganger utvikles klesstilen avhengig av hvilken fase i livet du befinner deg i. Slapp av, vi hjelper deg! For at du skal kunne finne en ny julekjole hos oss har vi valgt ut ulike modeller i flere vakre røde nyanser.

Hvilken kjole passer deg best?

Er du en som foretrekker en glamorøs stil og gjerne holder det gående ut i de sene nattetimer? Da er kanskje en stilig fløyelskjole med små paljetter midt i blinken for deg.  Behagelig på, men likevel så flott at du er klar for alt!

Eller er du kanskje bestemor og skal feire jul sammen med barn og barnebarn? Så koselig – da kommer du helt sikkert til å trives i en chiffonkjole som minner litt om gamle dager, men som samtidig er både praktisk og aktuell med sine dekorative stener og flotte knepping.

Skal du være vertinne for et litt mer elegant selskap på julaften? Da syns vi du bør gå for en vakker, lang selskapskjole av blonder – og du, husk passende tilbehør!

Eller er du en av dem som foretrekker en stille kveld på sofaen og kanskje tilbringer julen alene? Selv da kan det være stas å pynte seg litt. Og hva passer vel bedre enn en behagelig og fin kjole når du skal kose deg med noe godt foran TV-en med en koselig julefilm? Glem ikke kosesokkene!

Våre utvalgte røde kjoler

En lekker fløyelskjole med stretch og paljetter som glitrer om kapp med julelysene! De elastiske ¾-lange ermene sørger for at det ikke blir for varmt og viser samtidig litt hud. Dermed er du pyntet og klar for årets juleselskap! Når synger Sølvguttene julen inn – var det klokken 17?

Vakker kjole i korallrødt av strykefritt materiale med sjarmerende 20-tallsvolanger. Iført denne holder du stilen hele kvelden, behagelig på er den også!
Jingle bells, jingle bells …

Klar for juleselskap! Flott feminin kjole med volanger der vi trenger dem mest, en påsydd chiffonbolero med hektelukning og sist, men ikke minst: Utringningen som glitrer i vakre farger og gjør et kjede overflødig. Match med fine pumps og antrekket er komplett.
Å, jul med din glede …

Kanskje kveldens fineste? Denne herligheten av en kjole vil absolutt bli lagt merke til. Den rette passformen gjør at kjolen sitter godt og gåsplitten bak gjør det enkelt å bevege seg. Og du, bare se på de flotte ermene – volangene gjør virkelig susen her!

Vår kanskje mest behagelige julekjole! Denne anvendelige fløyelskjolen passer fint enten du skal tilbringe julaften i eget selskap eller skal i et større juleselskap. Klassisk, smal passform med skimrende paljetter.

Glade jul, hellige jul …

Er den ikke fin? Elastisk kjole i raffinert dra-på-modell med god vidde i skjørtedelen og perfekt ermelengde.
Hei hå, nå er det jul igjen …

For en vakker kjole! Vil du imponere en helt spesiell person? Da kan vi anbefale denne lange selskapskjolen som gjør inntrykk på alle og enhver. Utrolig behagelig på, og med flotte ermer og flagrende bånd, vaflet linning under bysten og med akkurat passe vidde i skjørtedelen slik at den bare må løftes litt opp.

Julen, julen, julen den er her …

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Kommentar
    1. Hei, Gudrun! Dessverre er fløyelskjolen utsolgt, men vi håper at den snart kommer inn på lager igjen 🙂 Mvh Klingel-teamet