5. august 2019 | lese tid: 2 minutter

Når sommerferien er over og vi skal tilbake til hverdagen og jobben igjen, er det lett å føle seg litt trist. Ingenting er som å ha ferie, men dessverre kan man ikke ha det hele tiden. Det kan være ganske deilig å komme tilbake i vante rutiner igjen også, synes dere ikke? Gjør jobbstarten ekstra fin med noen nye jobbantrekk! Da kan du glede deg til å vise frem de nye klesplaggene dine til herlige kollegaer.

Blazer med røde toner

Oh la la, franske (og norske) følelser med dette flotte antrekket. Pleier du å bruke blazer på jobben? Blazeren er et nydelig jobbplagg. Velg en blazer med noen utmerkede detaljer som for eksempel denne lekre blazeren med fin struktur og nydelige kneppedetaljer. Bruk en topp med blondekant under og søte perleøredobber for en romantisk look.

En fargerik høst

Vi er veldig glad i farger og høsten er jo faktisk en av våre mest fargerike årstider. Tonene er litt mørkere enn vanlig og nyansene litt mer brente. Vi synes likevel at en herlig bluse med tropisk mønster og en ferskenfarget bukse matchet med et par hvite sko med strasspynt gjør seg ypperlig som en tidlig høstlook!

Praktisk & behagelig med 2i1-topp

En praktisk 2i1-topp styles stilsikkert med en behagelig bukse og et par luftige sandaler. Hælene på sandalene løfter antrekket og gir det et elegant uttrykk som passer perfekt på kontoret. Velg noen fine smykker til for det ultimate antrekket.

Bærfarger – en smakebit av høst

Bærfarger er farger som ofte forbindes med høsten. Sterke farger med dybde som for eksempel denne flotte jerseytunikaen. Tunikaen kommer fra merket Sara Lindholm, som har utrolig flotte klær i store størrelser. Denne tunikaen føler man seg vel i, og matchet med en hvit bukse, et nydelig armbånd og en praktisk veske fra kvalitetsmerket Waldläufer er du klar til en dag på jobben!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Kommentarer