28. juni 2019 | lese tid: 2 minutter

Vi hos Klingel elsker alle størrelser og for oss er det viktig at alle skal føle seg vel i antrekkene sine uten at det trenger å gå på bekostning av stilsansen. Vi har derfor et bredt sortiment med nydelig moteklær til store størrelser og plus size i størrelser opptil 66. Er du på jakt etter årets strandmote eller kanskje du ikke har funnet den perfekte badedrakten eller strandkjolen enda? Vi har valgt ut våre favoritter fra årets strandmote til store størrelser og plus size. Gjør storslått entre på stranden eller bryggen med nydelig badetøy og strandklær med god passform som gjør at du føler deg komfortabel og superlekker.

Badedrakt i skjørtemodell – flatterende flott

Badedrakten i skjørtemodell er perfekt for deg som ikke liker en altfor stram modell. Noen ganger kan det føles som at badeklærne ser ut som et pølseskinn, men med badedrakten med skjørtemodell slipper du dette problemet. Badedraktens luftige skjørtedel sørger for en luftig look. Velg en med mønster for en ekstra kledelig look.

Lenge leve tankinien

En tankini er en todelt badedrakt med en overdel og en underdel. Dette er det perfekte plagget dersom du ikke kan bestemme deg for om det er badedrakt eller bikini du helst vil ha. Brett opp over magen for å få litt sommersol også der, eller behold den nede dersom du føler deg mer komfortabel når den dekker magen. Liker du ideen med skjørtemodell? Velg en tankini i skjørtemodell!

Kaftan & strandkjole

Foretrekker du også å ha noe lett og ledig å ha over badetøyet på stranden? Da er det lurt å ha en herlig kaftan eller strandkjole på lur! En herlig kaftan med lekkert mønster gjør deg til et blikkfang og er utrolig trendy! Liker du det litt mindre fargesprakende, kan du gå for en ensfarget strandkjole i smaragdgrønt eller rødt.

Badedrakten + mønstermiks = sant

En flott badedrakt med myke cuper og formende fôr tar seg alltid godt ut. I år er det veldig populært med vakre og eksotiske mønstre noe vi har sett masse av i motebildet i år. Dette liker vi! Hvilken er din favoritt?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *