12. juni 2020 | lese tid: 2 minutter

Endelig er sommeren her, og den byr på mer enn bare sol og bad. Du kan også nyte herlige turer i skog og mark eller kanskje lange sykkelturer ved havet. Alt du trenger, for å komme deg ut og røre på deg, er behagelige treningsklær (og kanskje en god sykkel)! I dette innlegget kan du lese litt om betydningen av mosjon og behagelige fritidsklær.

Mosjon er alfa og omega

Alt fra barnsben av lærer vi hvor viktig det er at vi beveger oss, men det er først med alderen vi virkelig innser hvor viktig daglig trening er for kropp og helse. Å starte dagen med en tur til fots, eller å velge sykkel istedenfor bil til butikken, er valg som ikke føles så viktige der og da, men som til syvende og sist gjør en stor forskjell. Den daglige mosjonen sørger for at vi blir både piggere og gladere. Fremfor alt slipper vi kanskje unna noen problemer som ellers kan dukke opp med alderen.

Den behagelige fritidsdressen

Men for at mosjon skal være gøy, må vi også sørge for at vi har de rette forutsetningene! En ledig og behagelig fritidsdress må ikke undervurderes. Den er perfekt å ta på for en kjølig morgentur. Skulle solen titte frem i løpet av turen, så er det bare å ta av jakken og knyte den rundt livet istedenfor. Vi har fine fritidsdresser til gode priser, i mange ulike farger og modeller. Så du finner helt sikkert din egen favoritt. Når du trives i klærne dine, så blir treningen også morsommere! For kanskje er det nettopp et behagelig antrekk som blir avgjørende for om du skal gå en tur?

Trening utendørs!

Å trene utendørs er morsomt og bra, samtidig som vi kan puste inn frisk luft. Og i år er det jo viktigere enn noensinne å tilbringe mye tid utendørs – istedenfor å trene innendørs i trange treningslokaler, hvor man risikerer smitte. Mange steder finnes et bra treningstilbud utendørs, noe som gjør at det blir enklere å trene! Dersom du har anledning, start dagen med en morgentur hvor du stanser opp ved noen treningsapparater utendørs for litt øvelser – selvsagt avhengig av dagsformen. Da passer det perfekt med en fritidsdress, ettersom den er behagelig å gå tur i – men også myk og elastisk ved litt mer anstrengende øvelser. Slå på tråden til en venninne og tren sammen. Deretter kan dere nyte en god frokost på terrassen. Bedre start på dagen kan man vel knapt få!

Vi elsker å røre på oss, og det håper vi også du gjør! Ikke glem at trening behøver ikke være likt for alle, og at du legger deg på det nivået som din kropp mestrer. Hvordan liker du å mosjonere? Kommenter gjerne nedenfor, og del dine beste tips.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *