3. september 2018 | lese tid: 1 minutt

Denimbukser, denimskjorter, denimbluser, denimjakker – ja her finnes det mye å velge mellom! Denimtrenden er tilbake for fullt denne høsten, og det ønsker vi å feire med lekre antrekk i dette behagelige materialet.

Flotte jeansjakker for en avslappet og moderne stil

Vi elsker jeansjakker og kan rett og slett ikke få nok av dem. Med denimtrenden kan vi heldigvis velge og vrake mellom alle motenyhetene. En lys jeansjakke er casual, og med noen søte blomsterdetaljer har den «det lille ekstra», som andre kan misunne. For kjøligere dager er det utrolig lekkert med en jeansjakke med pelskrage! Da holder du halsen varm, i tillegg til at du ser veldig trendy ut.

Jeans – den ultimate hverdagsbuksen

Jeans er nok et av de mest brukte plaggene vi kjenner til og kan brukes året rundt. Derfor bør alle ha et par gode jeans i skapet sitt. Olabuksen, som den også kalles, finnes i mange forskjellige varianter. Jeans med sleng er perfekt for deg som ønsker å fremheve midjen og skape litt former. Sweatjeans er fantastisk behagelige fordi de er litt løsere i passformen, noe som er godt de dagene vi ikke ønsker å ha så tettsittende plagg. Med en lekker hvit tunika og noen kule sko skaper du en stilfull og trendy look.

Moderne jeansskjorter med søte detaljer

Jeansskjorten behøver slettes ikke være kjedelig. Med lekre skulderdetaljer skaper du en kul look. Jeansblusen er veldig populær for tiden, og gjør antrekket ditt både søtt og stilig. Hvis du fryser rundt halsen er det godt å bruke ett varmt skjerf for å holde varmen. For en gjennomført look kan du velge å bruke en clutchveske til en av jeansskjortene dine.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *