3. mai 2019 | lese tid: 2 minutter

Alle kvinner er vakre! For å frem de flotte formene dine i tillegg til at du skal føle deg vel, er det fint
å bruke litt tid på å finne det riktige undertøyet. Det finnes mange forskjellige undertøysvarianter og vårt mål er at undertøyet skal sitte godt og se bra ut slik at du kan føle deg som en dronning!

BH-trøye med nydelige blonder

Med en BH-trøye får du både BH og undertrøye i ett. Den passer perfekt til deg som gjerne vil ha litt ekstra støtte for magen, ved at den holder magen på plass. Med en lekker truse med litt ekstra høyt liv har du et matchende sett som gir deg både støtte og komfort hele dagen.

Bøyle-BH i flotte farger

Den klassiske bøyle-BH-en er en gjenganger i de fleste garderober. Bøylen støtter godt og skiller brystene slik at de får en fin fasong. Bøyle-BH-en egner seg også godt for store størrelser og store bryster. Bøyle-BH-en finnes både med og uten BH-innlegg, så her velger du selv hva du foretrekker å bruke.

Sov godt med eksklusive blonder

Sov godt i denne neglisjéen med vakkert transparent bakstykke, utskjæring under utringningen, vakre blonder og regulerbare stropper. Det sarte materialet oser av eleganse og er veldig behagelig å sove i.

Body med broderier

En body er et veldig bra alternativ til en BH-trøye dersom du ønsker å holde både brystene og magen på plass. Bodyen kneppes nedentil og skaper en flott figur. Velg en rød body for et ekstra raffinert uttrykk eller en dusrosa for en romantisk look.

Et hint av svart

En mørk BH er praktisk å ha under mørke klær. En hvit BH under en svart topp kan lett synes igjennom, men med en svart BH holder du stilen i samme fargenyanse. Under klær som ikke er så gjennomsiktige kan du helt fint bruke en nude-BH med svarte detaljer som stropper og lekre broderier. De lekre detaljene gjør at BH-en ser ekstra eksklusiv ut.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Kommentar
    1. Hei Ellinor! Så hyggelig at du liker undertøyet 🙂 Dessverre har vi ingen egen katalog for undertøyet, men du kan klikke inn på bildene og bestille via nettbutikken 🙂 Ha en fin dag! Mvh Klingel-teamet