1. juli 2019 | lese tid: 3 minutter

Enten det er i anledning morsdag, bursdag, valentinsdagen eller bare en helt vanlig dag – blomster forskjønner livet med ynde og vakre farger. De minner oss om varme sommerdager med fuglekvitter og skaper en herlig stemning. Men det er ikke bare i naturen blomster er flotte blikkfang, de gjør seg også som mønster på klær. Vi har tatt et dykk inn i en verden av blomstermønstre og plukket ut fire aktuelle trender for sesongen. La deg begeistre av disse fargerike mønstrene!

Omkranset av palmeblader: Sommerens eksotiske mønster

Palmer får oss til å tenke på ferie, strand, sol og hav. Ikke så rart at vi derfor stadig oftere velger å innrede hjemmet med de dypgrønne, vakre motivene. Men det er ikke bare i hjemmet de flotte bladene pynter opp, de pryder også klær ¬– som for eksempel disse sommerlige kulottene fra »Laura Kent. Kulotter har allerede vært aktuelt i motebildet en stund. Med utsvingt snitt er de ikke bare behagelige, men mønsteret gjør dem også til stilige blikkfang. En annen fordel med kulottene er at de er lette og luftige, og derfor perfekte når du skal rusle langs strandpromenaden på ferie. Kombinert med en diskré, svart topp med raffinert blondeinnfelling får du et flott antrekk.

Min lille grønne kaktus – kaktusmønstre er på moten

Sesongens motehit er helt klart kaktusen. Enten den er liten eller stor, lys- eller mørkegrønn, med eller uten blomster – den eksotiske planten med torner gjør seg godt som motiv. Kaktusen symboliserer utholdenhet, varme og ro, og tilfører ethvert klesplagg en frisk, frekk touch. Vi vil anbefale denne tunikaen med rund hals fra »Laura Kent, som med sine korte flaggermusermer og elastiske linning er lett og behagelig. De små kaktusene kommer flott til sin rett. Den sommerlige jeansshortsen med stretch og moteriktig vasket effekt gjør antrekket komplett!

Lavendel – naturlig vakker med middelhavsfølelse

For den som liker det yndige og romantiske er lavendel et godt valg. De varme, fiolette tonene får oss til å tenke på sommernetter og solnedgang over Middelhavet. Kombinert med hvitt og pastelltoner gjør dette mønsteret seg ekstra godt, og viser oss hvor vakker og naturlig lett sommeren kan være. Med et par ledige kulotter fra »Laura Kent i harmonisk lavendelmønster kombinert med en hvit bluse med vingeermer, kan du du drømme deg bort til herlige Provence.

Ren romantikk: Tidløse skjønnheter fra moteverdenen

Roser er tidløse og passer til alle anledninger. Disse blomstene har alltid fascinert oss med fargetoner fra dyp rødt via lys rosa til kremhvitt. Feminine og romantiske rosemønstre er vakre blikkfang i enhver form, noe denne blusen fra »DressIn beviser. Med en bukse fra »Paola som tar opp fargetonen fra rosemønsteret, blir looken komplett. Med ekstra detaljer som fine broderi ved benkanten, er dette antrekket godt egnet for en sommerkveld med venner og familie. For vi vil jo gjerne kle oss pent i hyggelige lag med mennesker vi setter pris på, ikke sant?

Med våre fargerike antrekk er du helt moteriktig og sommerlig kledd. Har du allerede falt for et av antrekkene våre? Skriv en kommentar om hva du synes om blomstermønster og hva som for deg er et fint sommerantrekk! Vi gleder oss til å høre fra deg og ønsker deg en herlig og blomstrende sommer!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *