21. januar 2020 | lese tid: 2 minutter

Vi forlater jul og nyttår, og det er på tide med noe annet enn adventslys og skimrende festmote som lyser opp og kaster glans over tilværelsen. Du kan høyne både luksus- og trendfaktoren ved å piffe opp antrekket ditt med noen fargeklatter i vintermørket. Vi lover at du kommer til å lyse opp både din og omgivelsenes hverdag.

Stilrent med farge

En viktig stilnøkkel når det kommer til mote, er fargeglade plagg og tilbehør – fargerike godbiter som vi kan kalle motegodterier. Mange opplever at intensive og sterke farger er vanskeligere å matche enn jordfarger. Men har du bygget opp en bra basisgarderobe, trenger du ikke ha noen hemninger når det gjelder farger. Faktum er at en fargesterk pologenser kan være redningen i garderoben nå vinterstid. Det kan være akkurat den genseren som setter prikken over i-en, og gir looken din et ekstra løft. Nedenfor ser du en stilfull og stilren look der vi lar fargen ta plass. Pologenseren kommer fra merket MONA, og vi elsker den rett og slett! Så slå deg løs og unn deg litt farger, så sørger du for litt luksusfølelse i hverdagen!

Farge + farge = perfect match

Kombiner farger for en ekstra stylingeffekt. Ta for eksempel kombinasjonen av en intensiv blåfarge med noe rødt – en uslåelig kombo synes vi. Oppdag den perfekte match av farger gjennom å eksperimentere deg frem i garderoben. Kanskje blir plagg, som ikke har blitt brukt på flere år, helt magiske sammen. La kreativiteten blomstre, og sett ditt eget preg ved hjelp av farger. Husk at det ikke finnes noen begrensninger når det gjelder mote. Nedenfor ser du et antrekk der vi har latt en kongeblå oversize-genser piffe opp looken, og en rød veske signalisere attityde.

Tilbehør i farger

Det er ikke alle som føler seg bekvemme med å bære fargesterke plagg, og da kan fargerikt tilbehør bli en bestevenn i vintermørket. En veske, et skjerf eller et smykke i lysende rødt eller smaragdgrønt kan piffe opp og gjøre looken komplett.

Med noen av disse fargerike tilbehørene er du ”ready to go”!

Nå går vi ut og stråler sammen. Våg å bruke farger!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *