22. november 2019 | lese tid: 2 minutter

Skjørtet er et spennende plagg denne høsten og her vil vi tipse deg om våre tre favoritter. Takk og lov er det ingen nye, revolusjonerende skjørtemodeller som dukker opp, det går mer i klassiske varianter som mange kanskje allerede har i garderoben sin. I dette innlegget skal vi se på tre fine modeller:

  • Det plisserte skjørtet
  • Midiskjørtet
  • Skinnskjørtet

Det plisserte skjørtet

Ja, det er som du tror, det plisserte skjørtet fra 70-tallet er tilbake! Kanskje kan du hente frem et av dine gamle skjørt fra den gang, noen av dere har sikkert skjulte skatter i en bortgjemt tøypose på loftet eller i kjelleren.

Vi liker både jordnære kulører og gladfarger som du enkelt matcher med dine andre høstplagg. En strikkegenser og et par boots skaper en stilig outfit sammen med ditt plisserte skjørt. Det fine med dette skjørtet er at det sitter ovenfor hoftene, noe som fremhever formene dine på en fin måte. Du slipper i tillegg å presse deg inn i noe som er trangt og ubehagelig.

Style midiskjørtet i høst

Skjørtet ble uten tvil et av sommerens mest populære plagg, og en gladnyhet er at det holder seg minst like populært denne høsten. Vi ser at midiskjørtet fortsetter å selge både hos oss og ute i butikkene, noe som kanskje ikke er så rart siden disse skjørtene er perfekte for både sommer og vinter. Sammen med en stor strikkegenser, en oversized blazer eller en crispy skjorte blir skjørtet din beste venn. Style det med en hvit topp og noen gullsmykker og du er klar for en festlig kveld!

 

Rocka skinnskjørt i høst!

Hos oss finner du skjørt i både imitert skinn og ekte skinn. En gledende og ikke helt ny nyhet er at det fins imitert skinn som er utrolig behagelig og fremfor alt fint å se på. Skjørtene i imitert skinn passer like godt til hverdags som til fest avhengig av hvordan du styler det. Vi stiller oss spørsmålet om det finnes noe bedre valg enn nettopp denne typen skjørt? Skjørtene går til nesten alt, er ofte varmende og noe av det stiligste du kan gå for nå i høst og vinter!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *