12. august 2019 | lese tid: 2 minutter

Den elegante knyteblusen, klassisk rutemønster og søte, vaflede detaljer er noen av trendfavorittene i Klingels høstkolleksjon. Som et litt røft motstykke til de feminine innslagene sees også reptilmønster og metallic.

Moten vi ser høsten 2019 er langt ifra tilkneppet og kjedelig, tross alt det litt pertentlige og pene som er å se. Nå skal stilen være velkledd og ubekymret. Knyteblusen, som er et av nøkkelplaggene, bæres både med båndene hengende avslappet og fritt eller med en ledig sløyfe i siden. De effektfulle knytebåndene er også å se i utringningen på kjoler og i ermekanten på bluser. Et tynt chiffonskjerf som knytes til en sløyfe til en vanlig bluse fungerer også helt fint.

Ruter er nummer én

Mønsteret fremfor noen annet denne sesongen er rutete, og da gjerne glencheckruter i tidløst svart og hvitt. Samtidig fortsetter dyremønsteret å sette sitt preg på motebildet.

Etter mye leopardmønster og sebrastriper er turen nå kommet til reptilmønsteret. En feminin kjole med knyting får en smart, oppdatert look i kombinasjon med dette mønsteret. Ekstra flott er slangeskinnmønster på sko der materialet også har litt struktur. I kolleksjonen kan du velge mellom både fargesterke sneakers og lekre boots.

Oppdresset og mykt

Som alltid hos Klingel står komfort og praktiske detaljer i fokus. Høstens populære skreddersyddaktige buksedrakt kommer i det mykeste jerseymaterialet med en stor andel stretch, som gjør den like behagelig som en kosedress. Helt perfekt for en høstdag på kontoret når du vil kle deg både fint og komfortabelt.

Smakfull bærkompott

Når det kommer til fargeskalaen byr høstmoten på en skikkelig frukt- og bærkompott. I kolleksjonen finnes nyanser av alt fra plomme og bringebær til bjørnebær og kirsebær. Disse tonene kompletteres av dus blekrosa og dyp flaskegrønt.

Bærfargene sees blant annet på den vendbare jakken som er en tilbakevendende Klingel-favoritt. Denne sesongen er den ene siden plommelilla og den andre siden i sober lysegrått. Nederkanten skimrer med sølvfarget tråd. Plagget er både oppdatert og klassisk på samme tid – noe som oppsummerer hele høstkolleksjonen på en god måte.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *