3. desember 2018 | lese tid: 3 minutter

Julefester, julebord, julemiddager og juleselskap – julen byr på mange festligheter! Endelig er det på tide å ta frem julefestantrekket, finne frem partyskoene og nydelige accessoirer som vakre smykker og fine vesker. Trenger du litt inspirasjon? Vi har satt sammen tre feststiler for den perfekte looken!

Back in black

La svart dominere fargepaletten og pynt opp antrekket med fine detaljer i gull, perler og flotte materialer. Et A-formet skjørt med jacquard og glanseffekt kombinert med en stram body er utrolig lekkert. Med en stram overdel til et skjørt med mange detaljer lar du skjørtet spille hovedrollen. Et knytebelte i skjørtelinningen markerer midjen og gir deg en flott fasong. Velg gjerne en overdel i sammen farge som skjørtet. Pynt opp den enkle toppen med et statement smykke, en lekker veske og noen søte pumps av myk geitenappa med perledetaljer. Et par pumps med litt lavere hæl gjør at du lettere holder ut på dansegulvet, ut i de sene nattetimer. Når du skal ut i vinterkulden igjen er det godt å ta på seg en elegant kåpe med kasjmir og avtakbar fuskepelskrage.

Glitrende paljetter med en touch av sølv

På fest vil vi gjerne pynte oss litt ekstra, men det betyr ikke at man alltid trenger å bruke kjole. For deg som foretrekker bukser finnes det mange lekre alternativer å velge mellom.

Det er nesten ingenting som er mer glamorøst enn paljetter og glitter, med plagg i skimrende sølv og grå undertoner er det enkelt å matche tilbehør til festantrekket. En enklere bukse i imitert skinn gjør antrekket rocka og passer godt sammen med en paljettopp som gjør litt ut av seg. Kontrastene mellom den tøffe buksen og den glamorøse toppen gjør outfiten spennende og moteriktig, uten at det blir for mye av det gode.

Velg tilbehør i fin kvalitet som går i samme fargetone som resten av klærne. Et par pumps i klassisk modell med nagler, en lekker clutch i praktisk størrelse og noen vakre øredobber med stenpynt gjør deg til festens dronning. Topp antrekket med en eksklusiv fuskepels for den ultimate festoutfiten!

Fløyel – en myk, eksklusiv og behagelig motetrend

Fløyel er et behagelig og mykt materiale som i tillegg skaper en varm og lun stemning. Fløyel har vi sett rundt omkring på catwalken hele høsten, og vi elsker at trenden fortsetter over jul og nyttår.

På julens fester er en myk fløyelskjole perfekt for deg som er opptatt av å være fin i klærne samtidig som at du foretrekker løstsittende, behagelige materialer. Fløyelskjolen har ofte skiftende glans og fint skimmer, noe som gjør at den passer ekstra godt til fest. Velg en lett utskrådd fløyelskjole for en flatterende passform og nydelig silhuett.

Den klassiske kåpen med knytebelte finnes i forskjellige materialer og farger. Miks og match spennende jakker og kåper til nydelige kjoler og skjørt. Til en kortere kjole kan det passe godt med en klassisk kåpe i hoftelengde. Knytebeltet gjør at kåpen holder bedre på varmen samtidig som det skaper et elegant snitt. Med en varm ullkåpe til fløyelskjolen, et par lekre overkneestøvletter, et kult kjede og matchende fløyelsskjerf er du klar for julefeiringen!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *