31. mai 2019 | lese tid: 4 minutter

En flyreise kan by på utfordringer for den trendbevisste når det gjelder å finne et antrekk som er både pent og praktisk. Vi hos Klingel vil derfor gi deg noen smarte tips.

Lange flyreiser og pene antrekk er ikke den enkleste kombinasjonen. Flykabinen er trang, ventilasjonen ofte dårlig, muligheten for å bevege seg begrenset, og temperaturen kan variere veldig før flyet har nådd sin destinasjon. Da gjelder det å tenke godt igjennom valg av klær, slik at man hverken skal svette eller fryse, og klærne må selvfølgelig også sitte behagelig under hele reisen. Her har vi plukket ut noen plagg som passer perfekt på flyreise.

Trendy solbriller er et must på flyreisen

Solbriller er noe du ikke bør glemme når du skal ut å fly. Er det en herlig, solfylt dag blir det finere å se på den fantastiske utsikten. Solbriller kan også skjule trøtte øyne, og de gjør det enklere å ta en powernap. Ett pluss er dessuten at de er både stilige og trendy! Klingels solbriller fra Alba Moda har alt dette. De er lekre, har tonede glass og er CE-merket. Innfatningen har i tillegg et herlig dyremønster.

Håndvesken – alfa og omega på din flyreise

En romslig håndbagasje er ut must for at flyturen skal bli så vellykket som mulig. Her skal du ha plass til pass, billetter, kanskje en herlig strikkejakke og noe å bite i. Håndbagasjen skal ikke bare være romslig, den skal også være fin å se på. Vi i Klingels redaksjon vil gjerne anbefale ryggsekken fra Suri Frey. Den er lett å bære med seg rundt på flyplassen, får plass mellom føttene dine på flyet og har stilrene farger. Med andre ord en veske du ikke kan være foruten på din flyreise!

Luftige sko gjør deg fjærlett på foten!

Selv om du ikke akkurat løper maraton på flyreisen, så er luftige og behagelig sko et must som du vil sette ekstra pris på. Luftige sko holder fottemperaturen nede så du unngår fotsvette, og om du vil strekke litt på bena er det herlig med et par lette sko. Vi hos Klingel vil anbefale et par fine sko fra Priority. De luftige skoene har en behagelig passform og fjærlette EVA-yttersåler. Dessuten er fargekombinasjonen veldig flott.

Singleten gir en følelse av frihet også i trange rom

Klingels rosa singlet fra Sara Lindholm er det perfekte plagget for deg som leter etter noe enkelt å ha på deg under hele reisen. Den er sval og herlig, og det myke materialet sitter ikke for trangt, noe som gir deg en behagelig frihetsfølelse også i en trang flykabin. Kort sagt: et enkelt og behagelig plagg for deg som er bevisst på ditt antrekk og din look under flyreisen!

Myke bukser for en behagelig reise

Du tilbringer 99% av din flyreise sittende i flysetet. For at det skal bli så behagelig som mulig må du tenke deg om når det gjelder valg av bukser. Vi vil anbefale deg å velge myke og behagelige bukser, slik at du til tross for den trange plassen kan få litt frihetsfølelse for bena. Prøv gjerne de myke capribuksene med stretchlinning. De er laget i bomullsmateriale med stretch. De er dessuten lette å matche og finnes opptil til størrelse 54!

Jerseykjolen er det ultimate valget på flyturen

Dersom reisemålet ditt er et varmt land, gjelder det å være kledd i plagg som passer både på reisen og ved ankomst. Balansen mellom kulde og varme er hårfin. Du må ikke kle deg for varmt, men samtidig ikke for tynt slik at du fryser på flyturen. Om du ikke liker bukser så kan en stretchy jerseykjole være et bra alternativ. Kjolen fra Sara Lindholm er i lang modell og dekker hele kroppen, samtidig som den lar armene være fri. Det elastiske materialet følger dine bevegelser perfekt. I denne kjolen kommer du hverken til å fryse eller svette, men kan bare lene deg tilbake og nyte flyreisen.

Slip–ins lar føttene puste

Er svette føtter et problem for deg på flyreiser? De ultimate skoene når det kommer til komfort for føttene på en flyreise, er et par slip-ins. De lar føttene puste under hele reisen og er i tillegg stilige og trendy. Klingels slip-ins i merkekvalitet fra merket ”Think!” vil vi virkelig anbefale. De har bra passform og et fint mønster. Med andre ord, disse skoene er et perfekt valg om du vil unngå svette føtter på flyturen.

Som du ser behøver ikke flyreiser bety at du ikke kan kle deg pent. Det du bør tenke på, er å velge klær som er behagelige og fungerer godt i trange rom. Du bør også tenke på å velge et luftig antrekk som lar huden puste. Da kan du føle deg fresh og slipper å lukte svette. Velg ordentlige sko, så kan føttene dine slappe av under hele flyturen.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *