15. mars 2019 | lese tid: 1 minutt

Sitrongult, mintgrønt og lavendel – sesongens sko og vesker er som søte karameller. Detaljer som sløyfer, blomster og satengbånd høyner
trendfaktoren ytterligere.

Våren 2019 er sesongen da tilbehøret virkelig tar plass og synes. Fruktige farger forvandler skjerf, sko, smykker og vesker til rene vitaminbombene, som piffer opp et hvilket som helst antrekk.

De klassiske brogue skoene for eksempel kommer nå i ny drakt i form av lakkskinn og knallfarger som cerise, oransje og klar rødt. Som alltid når det gjelder sko finner du et stort utvalg av størrelser hos Klingel, så her finnes sko både i størrelse 35 og 43. Selv de som har ekstra ømfintlige føtter som for eksempel hallux valgus, kan finne herlige sko og trendy vårfavoritter i vårt sortiment.

Iøynefallende sløyfer

En detalj som ses både på sko og vesker, er sløyfer. En liten diskret på siden av pumpsen og kanskje en stor og iøynefallende variant på oversiden av en komfortabel sandal. Blomstene som ses i motebildet blomstrer også når det kommer til tilbehøret. Gjerne i form av tredimensjonale applikasjoner i skinn og paljetter. Brede satengbånd med blomsterprint løfter ensfargede sneakers til nye høyder.

Flott med stråhatt

Et tilbehør som skiller seg litt ekstra ut er stråhatten med avtagbar blomsterkrans. Hatten i seg selv sørger for fin beskyttelse mot solen og kan brukes med eller uten den fine blomsterkransen. Med kransen er den også et fint tilbehør til sommerfesten!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *