28. september 2018 | lese tid: 3 minutter

Nå som høsten er i full gang, skaper vi en ny atmosfære å møtes i. Innenfor husets fire vegger kommer vi sammen rundt et hyggelig bord for å spise god mat, og trosser på den måten det stadig kjøligere været der ute.  I slike sammenhenger er månedens bursdagsbarn i sitt rette element. Den kvinnelige vekten samler gjerne sine nære og kjære rundt seg og sørger for harmoni. Etter å ha sett på jomfruen skal vi nå fokusere på den kvinnelige vekten, hennes vesen og forkjærlighet for smykker. Og såpass kan vi røpe – hun er en mester i diplomati!

Slik smykker den kvinnelige vekten seg

Grå himmel, kaldt og vått vær og lengselen etter en sommer som er over? Det er mange som har det slik. Den kvinnelige vekten, derimot, gleder seg over naturen og de vakre høstfargene på bladene, det gullskimrende lyset og den glassklare høstluften. Hun er optimistisk av natur, legger merke til skjønnheten også i det hverdagslige, og har kun øyne for den flotte harmonien i fargene som preger ”hennes” årstid. Også når det gjelder sine medmennesker, er vekten opptatt av å se deres gode sider. Hun har et spesielt talent for å fremheve disse. Dermed følger hun ikke bare sitt eget ønske om likevekt og harmoni, men omgir seg også gjerne med interessante mennesker, elsker godt selskap, er vitebegjærlig og en god lytter.

Like nysgjerrig og åpen er hun ved kjøp av smykker. Hun synes det er gøy med nye trender og går ikke av veien for å eksperimentere. Hennes estetiske sans gjør imidlertid at hun unngår feilkjøp. Med en beundringsverdig teft for stilfull skjønnhet kombinerer hun utsøkte blikkfang med klassisk stil. Filigrane og diskré, lekne smykker kler hennes positive og velvillige vesen spesielt godt.

Gull, sølv eller roséfarget – dette velger den kvinnelige vekten

Den kvinnelige vektens talent for kommunikasjon kommer til nytte både i arbeidslivet og privat. Hennes sans for rettferdighet og vilje til å inngå kompromiss gjør henne til en populær kollega og en enda bedre venninne; hun er spontan og glad i å finne på ting, og slett ikke redd for krevende utfordringer. Én ting er sikkert – med den kvinnelige vekten blir det aldri kjedelig!

Hun er en ekte lagspiller; hun utjevner motsetninger og sørger for harmoni før andre overhodet merker at hun har utført et lite diplomatisk under. Også når det gjelder smykker, har hun en egen evne til å skape samspill: Skimrende perlemor kombinerer hun gjerne med kjølig sølv eller varmt gull. På den måten gir hun ulike antrekk det lille ekstra, og dette gjør hun på harmonisk vis. Den kvinnelige vekten sjarmerer med sin luftige stil som verken er for streng eller hverdagslig. Perfekt balanse i vektens ånd!

Den kvinnelige vekten og hennes edelstener

Hennes utpregede sans for skjønnhet kommer også til uttrykk i edelstenene som tilhører tegnet. Med sin legendariske, grønne farge er smaragden en av de mest berømte og vakreste stenene i verden. Den får ikke bare vekt-kvinnen til å stråle, den gir henne også styrke til å ta hensyn til seg selv og egne behov i sine diplomatiske gjerninger – og er en viktig støtte for den godhjertede vekten!

Peridot er harmoniens sten – den er altså som skapt for den rettferdige og fredselskende vekten. Fordi stenen gjør misunnelse og egoisme om til det motsatte, hjelper den sin bærer til å løse mellommenneskelige konflikter. Den vakre, lysegrønne stenen er for øvrig en variant av mineralet olivin og har et nesten gjennomsiktig skimmer.

Jade er ”hovedstenen” til stjernetegnet vekten. Den vakre stenen ble brukt i forseggjorte kunstverk i Kina allerede for flere tusen år siden, og det er knyttet mange myter og historier til mineralet. Med sine uttrykksfulle, grønne fargetoner er jade ikke bare en fryd for øyet, den forsterker også rettferdighetssansen til den som bærer den. Da den kvinnelige vekten kan ha en hang til å trekke seg tilbake for fredens skyld, er jade spesielt hjelpsom her; den styrker hennes ønske om selvbestemmelse. Når alt kommer til alt, kan bare en sterk vekt la rettferdigheten råde!

Hva synes du, kjære vekt, har vi truffet godt? Hvilket smykke eller hvilken sten hjelper deg til balanse og selvbevissthet? Vi ønsker deg en harmonisk og gyllen høst med dine favorittsmykker!

 

 

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Kommentarer