12. March 2021 | lese tid: 2 minutter

Klingel presenterer tre av vårens største farger, nemlig sitrongult, salviegrønt og lyserosa. Like selvsagte i naturen som i garderoben. Dette er farger vi lengter etter hver vår, men i år er lengselen kanskje enda sterkere enn noensinne. Vi kan dessuten avsløre at vårens store trend er broderier. Dette materialet som er både yndig og tøft, er på sterk fremmarsj og leder tankene hen til bryggedans, sommer og romantikk. Så på med den broderte blusen, putt et halmstrå i munnviken og virvle ut i neste motedans.

Sitronen den gule

Nå vil vi ha lys og kjenne luften under vingene som den uvitende sitronsommerfuglen som plutselig flagrer forbi i sesongens mest trendy farge. Materialene i vårens kolleksjon er luftige, lette og naturlige. Vi gleder oss til søte påskekyllinger og lengter etter is, saft og forfriskende sorbet. Ta en vaniljekjeks til, da vel! Den motebevisste velger sitrongult i kombinasjon med sandfargede, beige nyanser til varmen er her og det føles riktig å matche med hvitt og solbrune ben.

Lenke: Blazer, Bluse, Jeans, Skjerf, Slip-ins, Veske

Sval i salviegrønt

Sesongens kanskje mest sofistikerte farge står for sval eleganse med en svak undertone av grått. Den vekker forestillingen om en klorofyllfylt tilværelse med deilig pistasieis på menyen. Hvem vil vel ikke ha vår og sommer nå? Men vi får smøre oss med litt tålmodighet og se over garderoben inntil videre. En monokrom look er ikke å forakte og kan med fordel varieres gjennom materialvalget. En skimrende bluse til et par matte bukser og en grovstrikket genser blir full klaff, bare prøv selv!

Lenke: Genser, Veske, Skjørt, Sandaler

Rosa drømmer

Sukkerspinnets, kirsebærblomstenes og magnoliaens farge får noen til å se rødt og andre til å smelte. Sesongens must-have, sier nå vi! Ingen vår uten herlig mote i rosa, og nettopp denne sesongen er fargen en av de mest trendy pastellene. Vi tipser om luftige, forfriskende plagg med blonder og broderier. Og mens vi venter på sommervarmen, er det bare å velge sko som får deg til å sveve og en jakke som holder deg varm. Hent inspirasjon i kjoler som får deg til å drømme om sol, sommer og late feriedager.

Lenke: Kjole, Kjede, Jeans, Skoletter

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *