16. april 2018 | lese tid: 2 minutter

Snart er grunnlovsdagen her igjen – og som vi gleder oss! 17. mai feires på mange forskjellige måter, men felles for oss alle er gleden over vår selvstendighet. For mange begynner dagen med en god frokost, kanskje med litt musserende i glasset, etterfulgt av å se på barnetog og videre nyte dagen med familie og venner. Når det kommer til antrekk er jo bunaden det tradisjonelle plagget som mange forbinder med 17. mai, men for deg uten bunad, eller om du rett og slett vil gå for en annen stil i år, finnes det mange andre nydelige outfits! Hos Klingel finner du en rekke lekre 17. mai-antrekk som vil få deg til å stråle på Norges store dag.

Norge i rødt, hvitt og blått

[13-04-18-1]

Å gå for de klassiske norske fargene rødt, hvitt og blått denne dagen er alltid en vinner. Rødt tilbehør er veldig in for tiden, så hva passer vel bedre enn å bruke dette på akkurat 17. mai? Style en blå- og hvitprikkete kjole med rødt tilbehør som for eksempel veske, belte og pumps med rosedetaljer, for et moderne og trendy uttrykk.

Rød som kveldsolen, med hint av breen og sneen

[13-04-18-2]

En annen vri er å style denne røde kjolen med en blå veske og et stripete skjerf i rødt, hvitt og blått. Ta med deg den mørkeblå boleroen, med trekvarts-arm, slik at du har noe å varme overkroppen med dersom værgudene velger å la solen holde seg borte på den store dagen.

Klassisk og feminin i dusrosa drakt

[13-04-18-3]

Du trenger ikke nødvendigvis å ha kjole på 17. mai, en annen variant er å bruke et pent skjørt og en matchende blazer. Hva med dette dusrosa settet i bouclé? Både blazeren og skjørtet har pen struktur i behagelig bomullsmateriale, perfekt for en dag som 17. mai med fest og feiring. Style den med et nydelig perlekjede og en hvit topp for en lekker og sofistikert look.

Moderne og pyntet med bukser og stilfull topp

[13-04-18-4]

For deg som ikke er så glad i hverken kjole eller skjørt så er et par pene dressbukser, en pen topp og en stilig jakke perfekt. Kle deg i disse klassiske, muldvarpfargede dressbuksene med stretch og match med både en blondetopp og en kåpe med metallisk hvit- og gullfarget brokademønster. Pynt opp antrekket med stilig tilbehør som et par glitrende blå øredobber og en fantastisk veske som matcher buksene for en elegant touch.

 

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *