11. oktober 2018 | lese tid: 2 minutter

Når høstens kjølige dager kommer over oss, er det lite som slår en deilig strikkegenser. Vi i Norden er vant til å kle oss i varme klær om høsten og vinteren. Enten du skal på jobb, skole eller bare ut i naturen å kose deg er det godt å ha en genser som varmer, i tillegg til at den er stilfull. Det behøver ikke nødvendigvis å være en genser, kanskje du foretrekker en cardigan eller hvorfor ikke en poncho? Strikkeplagg kan enkelt styles både opp og ned avhengig av hvilken anledning du ønsker å bruke dem til. Kle deg i deilige materialer som kasjmir og merinoull, flotte farger, lange cardigans, korte gensere og luftige ponchoer denne høsten og vinteren.

Miks og match med cardigan

Cardiganen er perfekt til å variere stilen din med. Den ene dagen ønsker du kanskje å matche favorittbuksene og en deilig lys kasjmirgenser med en klassisk strikkejakke i strukturstrikk, som minner oss om den engelske landsbygda, mens du en annen dag kanskje du ønsker en litt mer fargerik og trendy outfit. Ved å variere hvilken cardigan du bruker skaper du raskt og enkelt to ulike stiler, med samme genser og bukse.

Fargerike grafiske mønstre

Grafiske mønstre er en stor trend denne høsten og gjør seg godt på flotte strikkegensere. Dersom du er litt frossen av deg, anbefaler vi en lang, behagelig strikkegenser som rekker nedenfor rumpa. Da holder du både varmen og stilen i høstkulden. En genser med høyere hals er alltid flott og denne høsten ser vi den overalt på catwalken hos de store motehusene. Velg en myk pologenser med lekkert mønster for en trendy vri på den klassiske genseren.

Poncho – elegant og praktisk

[Poncho.1]

Ponchoen er praktisk i tillegg til at den er utrolig elegant. Denne høsten er lag-på-lag-trenden tilbake for fullt og hva er vel mer lag-på-lag enn ponchoen? Bruk den over et par pene bukser og en klassisk hvit skjorte. Style den med et fargerikt skjerf og noen pene ankelstøvletter og vips, så har du den perfekte høstlooken!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *