18. januar 2019 | lese tid: 3 minutter

Året er fortsatt ungt. 2019 har akkurat begynt, og vi er bare noen få dager inne i det nye året. Har du kommet så langt at du har begynt å realisere dine nyttårsforsetter? Ikke? Da er det på høy tid! For den som starter tidlig, får også mer tid. Vårt forsett for det nye året: Vi vil bli endra bedre til å gi deg råd og tips om mote og stil. Derfor starter vi i dag med en ny spalte, der vi søker hjelp hos stjernene for tips og råd. Hva kler løvekvinnen best? Hvilke farger bør skytterkvinnen velge? Og hvordan innreder værkvinnen sitt hjem? Alt dette vil du få vite mer om i de neste månedene. I dag begynner vi med måneden januars stjernetegn, vannmannen.

Slik er den kvinnelige vannmannen

Visste du at vannmannen er et lufttegn? Det kan kanskje virke litt underlig, men tar man en nærmere titt på den typiske vannmannen, kan man fastslå at det passer veldig godt. For vannmannen er akkurat som luften vi omgir oss med: uavhengig og fri og litt uforutsigbar, og bare sjelden rettlinjet. De som er født i stjernetegnet vannmannen, søker etter det nye og enestående. Vannmannen er kreativ, foretaksom og kommunikativ. Vannmannkvinnen kjennetegnes også ved at hun ikke lar seg styre, hun går gjerne sine egne veier og følger egne ideer. Vannmannkvinnens klesstil: blått, grått og skimrende med stilbrudd.

Vannmannkvinnen og hennes særegne stil

Alle karaktertrekkene for tegnet finner du naturligvis også igjen i vannmannkvinnens stil. Denne stilen kan generelt betegnes som annerledes. For vannmannkvinnen liker å kombinere farger og snitt som vanligvis ikke settes sammen. Kvinnen i månedens stjernetegn følger ikke trender, men skaper heller noe som ”alle andre” går med i morgen. Mottoet for vannmannen er: Alt som faller i smak, kan brukes. Men med påvirkning fra elementet luft velger vannmannkvinnen klær og tilbehør som verken er overlessede eller smakløse. Farger som blått, grått og sølv, gjerne metallic med skimmer, hører til dette tegnets favorittfarger – gjerne kombinert med et knallfarget highlight. Vannmannkvinnen foretrekker rette snitt og fasonger. Det som gjør stilen spesiell, er stilbrudd og innflytelse fra ulike moteretninger eller kulturer, som vannmannkvinnen gjerne leker seg med. Hun kombinerer gjerne nytt med gammelt, klassisk med moderne eller sporty med elegant, og kler seg noen ganger lekent, andre ganger sexy eller også sporty. En motekameleon, det er det hun er!

Slik bor vannmannkvinnen

Også innenfor sine egne fire vegger liker vannmannkvinnen å ha det fritt og utvungent. Hun bryr seg lite om hva andre gjør. Akkurat som med garderoben er det viktig å innrede hjemmet slik det faller henne inn. Nye ideer sørger for regelmessige forandringer. Et nytt speil her, en ny plakat der. Vannmannkvinnen liker forandring, ommøblerer og arrangerer på nytt, og kan skille seg fra det gamle uten problemer. For det viktigste er: Det må være rom for å puste – og plass for mange tanker, ideer og kreative løft som hører til i vannmannkvinnens liv. Hun må kunne boltre seg fritt. Hun stiller gjerne ut spesielle ting, og lar seg inspirere av reiser til fremmede land. Ikke sjelden ser man uvanlige gjenstander eller hele rom innredet i stil fra et fremmed land i vannmannkvinnens hjem. Når det gjelder farger, er vannmannkvinnen tro. Dempede blåtoner beroliger henne. Friske gultoner derimot stimulerer kreativeten på stadig nye måter.

Er du også en typisk vannmannkvinne? Da vil det helt sikkert dukke opp noe nytt hos deg også i det nye året! Vi har allerede flere ting som kan passe for deg.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *