5. november 2019 | lese tid: 3 minutter

Det lakker og lir mot jul, det er vi vel alle klar over. Det er ikke så lett å unngå å kjenne litt på stresset, som bygger seg opp, når det gjelder hva man skal kjøpe i julegaver til sine nære og kjære. En julegave med en tanke bak er alltid det beste. Det kan være alt fra en opplevelse til noe du gikk forbi i en butikk og tenkte ” Det hadde gledet min kone” – f. eks. et fint pledd. For det pleddet hun tuller seg inn i på kveldene, har dere kanskje hatt i minst 10 år, og det er blitt nokså fillete. Ting som mottakeren aldri kommer på selv, eller unner seg, er fine som julegaver. Vi har gjort det litt enklere for deg, og samlet noen julegavetips. Tanken er at du skal kunne velge og vrake, få idéer og handle i nettbutikken hos oss.

 

Julegaver til henne:

Her kan man tenke i tre kategorier. En julegave til en kvinne kan gjerne være varmende, pleiende eller flott.

  • Tøfler er faktisk alltid en god idé, og noe vi bruker hele året, bortsett fra de tre varme sommermånedene. Tøflene er ofte både velbrukte og avholdte, så sørg for å kjøpe et par i god kvalitet. Dette paret fra Shepherd har en stabil såle og en myk innside.
  • Lommeboken må være like praktisk som den er fin. Derfor vil vi tipse deg om å ta utgangspunkt i den hun har i dag, for å se hvilken lommeboktype hun er. Har hun allerede en velfungerende lommebok, som du tror hun er fornøyd med, så kan du heller satse på en festlig clutch. Det er en liten veske som hun får plass til litt mer i.
  • En varmende og koselig morgenkåpe slår aldri feil. Sjekk hva hun har hjemme. Har hun en fresh morgenkåpe som ikke er slitt, og som hun bruker på vinteren, er det kanskje en idé å finne en svalere variant til sommerhalvåret. Er det på tide med en helt ny morgenkåpe, så sats på en varm og behagelig modell.
  • Gi noe fint både til kvinnen og hjemmet. Denne originale vasen blir et flott statement i stuen, og kan gjøre et helt rom. En stilren vase som denne passer inn i de fleste hjem, så her er du på den sikre siden.
  • Se først etter hvilken type smykker hun bruker. Gull eller sølv? Sats på et smykke som hun kan matche med smykkene hun allerede har.
  • Ja, vi vil foreslå dette baderomssettet. Bytt ut det gamle og kjøp et nytt, delikat baderomssett. Det blir nesten som å gi bort en hotellopplevelse!

Julegaver til ham

Det er ikke så mye som skiller julegaver til henne og ham. Mannen ønsker seg også ha en varmende, behagelig og fin julegave. Glem de klassiske forestillingene om mannen, og kjøp heller en julegave som han faktisk har bruk for istedenfor å kjøpe det tradisjonelle grillsettet eller verktøyet. Vi kan love at en gjennomtenkt julegave er det beste. Tenk etter, og forsøk å finne ut hva han virkelig trenger eller ønsker seg. Her er noen ting som vi synes menn generelt er dårlige på å kjøpe til selv, så derfor er det perfekte julegaveideer.

  • En julegave i tråd med vår tankegang rundt hva han trenger. Her vil vi foreslå både morgenkåpe og et sett med to fine fritidsbukser. For vi synes kanskje ikke det ser så behagelig ut når han slapper av foran TV-en i jeans. Disse fritidsbuksene er så myke og behagelige at han kommer til ”å bo” i dem.
  • Det er ikke alle menn som liker å bruke smykker. Derfor kan vi si at dette er et sikkert kort for alle menn. Hvordan kan vi si det? Jo, for en mann som ikke er bekvem med smykker, kommer til å bli overrasket og innse sjarmen med en enkel lenke rundt håndleddet. Et enkelt armbånd er nettopp det vi vil foreslå. Start litt forsiktig.
Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *