4. mars 2019 | lese tid: 2 minutter

Med en velsittende kåpe eller trenchcoat er det enkelt å føle seg hverdagsfin. Kåpen er ofte litt tynnere enn den vanlige vinterjakken, og du finner den både i ull og bomull og i korte og lange modeller. Hos Klingel elsker vi alle størrelser og vi vil at alle kvinner skal føle seg vakre og komfortable i klesstilen sin. Derfor har vi nydelige kåper og trenchcoats til plus size-kvinnen. Skap en klassisk og vårlig stil med trenchcoaten, eller gå for en varm kåpe i kasjmir for kjølige dager. Vi har samlet noen av våre favoritter – hvilken hadde du valgt?

Kasjmir, ull & herlige farger

En lang kåpe i fint materiale med lett utskrådd passform og fine knapper passer deg som liker jakken med det lille ekstra. Det flotte bouclématerialet skaper en nydelig struktur og gjør jakken til et godt valg for deg som liker den romantiske stilen. Match den til både hverdags og fest, gjerne sammen med pastellfarger.

Vi synes det er lekkert med litt farge i hverdagen og en nydelig kåpe med ull og kasjmir i kort modell er rett og slett helt fantastisk. Kåpen styles på en flott måte med klær i basisfarger som svart, grått, hvitt og beige.

En varm kåpe i dyp vinrød farge er utrolig lekker til et par grå jeans og en grå pologenser eller høyhalset genser. Med et helgrått antrekk under den klassiske kåpen skaper du et elegant uttrykk.

Trenchcoaten – en velkjent klassiker

Trenchcoaten er en kåpevariant som kommer tilbake i motebildet med jevne mellomrom. Nå er den endelig her igjen og vi elsker denne klassiske kåpen.

Med spensel på skuldrene og ermekanten blir denne lyseblå drømmen et blikkfang i motebildet. Bruk den til noen enkle jeans og pynt opp med et par strassøredobber for litt glitter og glam!

Det som kjennetegner trenchcoaten er det flotte beltet i livet sammen med dobbelknepping. En lys beige kåpe med trendy detaljer på kragen skal få følge oss rundt i hverdagen denne våren. Beltet i livet er en flott detalj og markerer midjen på en trendy og kledelig måte.

En vannavvisende trenchcoatvariant er praktisk når været kan være skiftende, slik som på våren eller høsten. Hvilken er din favoritt? Beige eller svart? Vi sier: Ja takk – begge deler!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *