27. august 2019 | lese tid: 2 minutter

Nå vil vi presentere et nytt, spennende konsept her hos Klingel, som vi har valgt å kalle #klingelvenner! Konseptet gir deg som kunde mulighet til å dele dine beste stiltips, og også ta del i likesinnedes antrekk på en enkel og kul måte. Med emneknaggen #klingelvenner vil vi skape et fellesskap der alle Klingels venner kan være med og få oppmerksomhet, samt både gi og få inspirasjon. Her inne får man være slik man er, med andre ord det vi hos Klingel står for: amazing women!

 

Hva står #klingelvenner for?

For å beskrive konseptet, må vi først finne ut av hva # er. Dette lille symbolet (som heter hashtagg eller emneknagg på norsk) har lenge vært å finne på Instagram for å samle emner under ulike ord og temaer. Det gjør at Instagram blir en liten søkemotor tilsvarende Google, ettersom man kan søke etter ord og få opp relevant innhold. For eksempel: du legger ut et bilde av en eplekake som du akkurat har bakt. Tagger du dette bildet, dvs. legger til #eplekake eller #applepie i billedteksten under bildet, så vil andre som søker etter akkurat det ordet kunne se bildet ditt i et søkeresultat. Et annet eksempel kan være emneknaggen #rbk.fotball. Under denne emneknaggen legges alt mulig som har å gjøre med det populære fotballaget fra Trondheim. Spennet av bilder som havner under emneknaggen er stort. For her finnes alt fra bilder tatt av tilskuere på kamp, til små gutter og jenter i lagets drakter, samt bilder fra lagets egen Instagram-konto. Alle bildene samles under emneknaggen, siden samtlige er tagget med #rbk.fotball. Denne formelen sørger for at man som privatperson kan tagge sine innlegg og bilder, og dermed gjøre innholdet søkbart. Og nettopp derfor er #klingelvenner så utrolig viktig, siden den gjør det mulig for oss å ta del i deres antrekk, amazing women der ute, når dere kler dere i mote fra Klingel. Den viktigste oppgaven #klingelvenner har, er å skape et rom for å gi og få inspirasjon fra hverandre.

Sharing is caring

Når skal #klingelvenner brukes? Siden dette er en samlingsplass for kvinner som vil inspirere og bli inspirert under ett og samme ”tak”, vil vi jo at du bruker #klingelvenner når du kler deg i Klingelklær eller når du vil inspirere andre! Har du på deg mote fra Klingel, så vil vi mer enn gjerne ta del i det.

Fra kundekrets til vennekrets

Sammen med #klingelvenner kommer vi til å gå fra ”bare” å ha en kundekrets, til å ha en vennekrets. Det synes vi er helt fantastisk, siden det ikke er noe vi heller vil enn å lære våre #klingelvenner bedre å kjenne.

 

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *