1. april 2019 | lese tid: 3 minutter

Nå nærmer vi oss påske, og i år kommer den sent. Våren er alt i full gang mange steder i landet. Men kanskje er du blant dem som sverger til noen siste dager med snø og ski i påsken – på en hytte, en koselig fjellstue eller et hotell på påskefjellet? Men selv om påsken gjerne forbindes med hytte og skiturer, er det veldig mange som tilbringer disse høytidsdagene hjemme, enten man bor på landet eller i byen. Når snøen slipper taket og solen titter frem, er det fint å komme seg ut å nyte vårsolen. Bare veier innbyr både til fine spaserturer og sykkelturer.

Vi har funnet frem noen moteriktige antrekk som kan passe for ulike typer påskeferie.

Trendy i påskefjellet

Forhåpentligvis vil sola varme godt i påskefjellet i år. Men en fleecejakke er fin å ha uansett. Fleecejakken fra Paola skiller seg litt ut med diskré preget blomstermønster som gjør den ekstra fin. Den passer dessuten like godt på en frisk vårdag som en kjølig sommerkveld. Den beige, finstrikkede genseren fra Mona er i 100% merinoull og veldig behagelig på. Den diskré fargen gjør at den er svært anvendelig og lett å matche. Den passer perfekt under den vendbare vesten fra Paola med den lyseblå siden ut. Vesten kan også bæres med beige side ut, og har fine detaljer som rutestikninger, ståkrage og stikklommer.

Solbriller er et must på påskefjellet. Vi går for et par med beige innfatning som tar opp igjen fargen fra vesten og genseren. Beige er forøvrig blant årets mest trendy motefarger.

Sporty kledd for hjemmepåske

Påsken kan være like fin hjemme som på fjellet. Når solen varmer, snøen smelter og de første vårblomstene titter frem. Den sporty jakken fra Laura Kent har mange fine detaljer. Det er en anvendelig vårjakke, perfekt i overgangsvær slik det ofte er på våren. Hetten beskytter mot regn, men kan også tas av om man ønsker å tone ned det sporty preget. Med et par matchende sneakers fra Kappa, er du skodd for både kafébesøk og gåturer. Sneakers er både moteriktige og behagelige, og et must i enhver garderobe. Denne modellen kommer også i mange andre fine farger. Vesken fra Gerry Weber er lett å slenge over skulderen med praktisk skulderrem og passer godt til jakken og sneakersene med sin ecrufargede innfelling. Til dette antrekket har vi valgt et par lekre solbriller med roségullfarget innfatning. Så er det bare å spasere ut i vårsolen, og kanskje er det tid for sesongens første besøk på utekafeen.

Påskegult er kult og moteriktig

I år kan vi godt ta den helt ut ved å kle oss i påskegult, for gult er veldig aktuelt i motebildet nå. Dette antrekket passer godt både til hjemmepåske og storbyferie. Og har du fått litt fin farge av påskesolen, så gjør det seg ekstra godt med gult mot solbrun hud.

Den gule jakken fra Paola er i lett materiale som passer godt på vårdager. De raffinerte rynkingene langs knappestolpen er fine detaljer som får jakken til å skille seg litt ut. En hvit jeans fra Paola er fin å kombinere med den gule jakken, og er også et plagg du vil få mye glede av utover sommeren. Ønsker du å tone det gule litt ned, kan du gå for den fine genseren med gule striper, den lar seg også fint kombinere med jakken. En hvit veske med praktisk, regulerbar skulderrem gjør antrekket komplett.

Ønsker du et mer diskré innslag av gult til dine antrekk, kan du gå for det gule skjerfet med prikker fra Dress in i en behagelig blanding av bomull og silke. Det piffer opp mangt et antrekk, og er behagelig å ha i halsen i lunefullt vårvær.

Falt noen av antrekkene i smak? Fortell oss gjerne hva du mener i kommentarfeltet. Vi er også nysgjerrige på dine påskeplaner.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *