30. august 2019 | lese tid: 4 minutter

Kjære kunde! Du kjenner sikkert følelsen av å ta på seg en ny kjole eller en ny bukse for første gang. Man er gjerne glad og optimistisk, fylt med ny energi, og går dagen i møte på en positiv og selvsikker måte. Ofte er det ikke bare fargen eller mønsteret på det nye plagget som utløser denne følelsen, materialet og snittet spiller også en stor rolle – og undertøyet, ikke minst! Mote skal jo ikke bare være gøy og se bra ut, den skal også være behagelig på – og det gjerne dagen lang!

I denne sammenhengen er undertøyet mye viktigere enn du kanskje tror! For føler du at noe ikke helt stemmer og at undertøyet ikke sitter som det skal, vil du aldri føle deg helt vel – uansett hvor flott og velsittende antrekket ditt er. Og nettopp derfor er det viktig med truser med god passform og mye komfort. Her vil vi hjelpe deg med å finne den „perfekte trusen“ ved å beskrive hvilke truser som passer til de ulike formene bakenden kan ha. Vi vil også vise deg våre favoritter fra nettbutikken.

 

Sirkelformet: Truser for den runde baken

Her er det snakk om en rund og velformet bak som kan minne litt om et eple eller melon i fasongen. Vi anbefaler kvinner med denne formen å velge truser som sitter godt og er behagelige på, trusene må heller ikke være for små. Sats på truser med klassisk snitt eller shapingtruser med flatterende effekt. Disse sitter som de skal uten å skli og vil fremheve proporsjonene på en optimal måte. Den lavendelfargede trusen fra »Kudreshov med høyt liv og formende forsterkning foran fremhever formene dine, og er i tillegg utrolig lekker med elegant blonde.

Ta også en titt på de feminine og elegante modellene fra »Miss Mary. Shapingtrusen med broderte blomster foran skaper en fin silhuett takket være forsterkningen foran. Den svarte shapingtrusen med nydelige blonder overbeviser med den ekstra høye linningen. Også den svarte modellen »Simone sørger for en velformet midje med den høye linningen. Den elastiske materialblandingen er behagelig og sørger for mye bevegelsesfrihet.

 

Trekantformet: Truser for en V-formet bak

Hos den trekantede modellen er hoften det bredeste punktet i silhuetten. Baken er V-formet, det vil si at den er betydelig mye bredere oppe enn nede. Denne varianten sees ofte hos kvinner med brede skuldre og smal midje. Truser som sitter lavt på hoftene og har lav benskjæring er perfekt for denne kroppsformen. Trusen fra »Harmony har dobbel forsterkning foran og elastiske kanter, både oppe og nede, og er et godt valg for den som vil ha en truse som føles behagelig på dagen lang. Den svarte modellen fra »Simone i et materiale med mye stretch sitter godt uten å begrense bevegeligheten.

Shapingtruser er også å anbefale for kvinner med V-formet bak. Den rosa modellen fra »Joop fra serien Constant Desire er i transparent mesh og har en praktisk og bred linning. Den bærfargede varianten fra serien Lovely Lace kan også anbefales og overbeviser med forseggjorte blonder.

 

Firkantformet: Truser for en flat bak

En firkantet bak kjennetegnes av at linjen mellom hoftene og lårene nærmest er rett. I tillegg er den firkantede baken gjerne nokså flat. Vår anbefaling for kvinner med denne formen: Komfortable shapingtruser, moteriktige hipsters og praktiske truser med normal høyde på livet. De flotte modellene fra »Sloggi føles behagelig mot huden, og synes verken under ledige eller tettsittende plagg. De sømløse trusene fra Zero Feel-serien i superelastisk interlock-materiale er av utmerket kvalitet og skal heller ikke etterlate noen merker i huden.
Våre favoritter: Den sporty hipsteren i dueblått og hvitt og den komfortable trusen i konjakk og hvitt. Begge modellene tilpasser seg dine bevegelser på en fleksibel måte, og sørger garantert for en lett og behagelig følelse dagen lang.

 

Hjerteformet: Truser for en hjerteformet bak

Kvinner med bredere hofter og en smal midje har det man gjerne kaller for timeglassfiguren. Bakenden deres minner først og fremst om et hjerte som er snudd opp ned: Den nedre delen er rund, men ikke bred. Siden bakens volum ofte går til rett under hoftene, kan det vært en fordel å velge truser som dekker hele baken. Utvalget av truser for denne modellen er stort og spenner fra shapingtruser og hipstere til truser med normal livhøyde til bodyer. Her er det bare å velge det man trives best i!

Trusene med høyt liv fra »Harmony i behagelig bomull med elastan har god passform, også modellene fra »Simone med fint hullmønster og komfortabel passform er et godt valg. Og hvorfor ikke prøve en body med formende effekt? Den elegante blondebodyen fra Harmony i en lekker blåtone og tett materiale sørger for god hold og er behagelig på dagen lang. Det samme gjelder for modellen »Kudreshov med praktisk hektelukning som gjør påkledningen enkel.

Til slutt et siste tips til deg: Med matchende truse og BH føler man seg gjerne litt ekstra fin. Så gå for et sett med truse og BH fra samme serie, eller kjøp deler som passer sammen når du først skal gå til innkjøp av nye truser. Og ikke glem at undertøyet skal være komfortabelt og sitte uten å irritere – dagen lang – uansett hva du har på deg over!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *