8. april 2019 | lese tid: 2 minutter

Er du en person som foretrekker nattkjole eller pyjamas? Noen sverger til den todelte pyjamasen med en overdel og en underdel, mens andre liker bedre å sove i nattkjole. Nattkjolen er luftig og veldig enkel å ta på seg: Bare dra den over hodet og armene og den sitter perfekt. Pyjamasen kan i tillegg til å være soveantrekk, også brukes som kosedress på late dager hjemme. Vi synes valget mellom de to er vanskelig og liker derfor å ha både pyjamas og nattkjole i garderoben slik at vi kan velge soveplagg ut i fra dagsformen vår.

Flower power

La blomsterengen følge med inn i drømmeland! Nattøy med vakre blomstertrykk og blomstermønster er rett og slett nydelig og vi elsker det. Pyjamas med lange ermer eller korte ermer? Store blomster eller små blomster? Mørkt eller lyst? Velg det du liker best og kryp ned i en god seng for en herlig nattesøvn.

Klassiske varianter med en twist

En pyjamas med søte rysjedetaljer på ermene og bukser med paisleymønster er veldig trendy i tillegg til at den er behagelig. Vil du heller ha en lys pysj? Sats på en ecru-farget pyjamas med vakre blondedetaljer for en romantisk look. Blått, hvitt og mønster? Gå for en ensfarget overdel med en underdel med morsomt mønster.

Striper og mønstre i rødt, hvitt & blått

Striper i blått og hvitt er en klassiker på pyjamasfronten. Velg en pysj med røde detaljer for en morsom vri! Eller hva med å bytte ut pyjamasen med en stripete nattkjole i kortere modell? Rødt er kjærlighetens farge og hva er vel bedre enn å gi seg selv litt kjærlighet i form av en flott pyjamas med festlig mønster?

Pastellfarger + nattkjoler = sant

Pastellfarger som rosa og lilla er utrolig populært! Detaljer som hjerter og blomster gjør nattkjolene helt uimotståelige.

Med nattøy i størrelser opptil størrelse 66 finnes det flotte nattkjoler og pyjamaser til den fantastiske plus size-kvinnen hos Klingel. Hvilket nattøy er din favoritt?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *