6. mars 2020 | lese tid: 2 minutter

Nå skal vi snart feire påske. Da er det hyggelig å kunne pynte litt ekstra, enten påsken skal tilbringes hjemme eller på hytta. La glade påskekyllinger og søte harepuser innta hjemmet ditt. Dekk bordet i påskefarger, og inviter venner og familie til et hyggelig måltid. Vi vil gjerne gi deg litt inspirasjon til hvordan du kan skape en hyggelig påskestemning hjemme hos deg selv.

Påskeharer, søte kyllinger og vakre blomster

La deg sjarmere av søte påskeharer og nusselige kyllinger. De søte påskedyrene pynter fint opp i vinduskarmen, på bokhyllen eller på bordet. En flott blomsterkrans på inngangsdøren er en fin måte å ønske gjestene velkommen på. Et brodert vindusbilde med et fint påskemotiv gjør seg godt i vinduet. Det er ikke mye som skal til for å skape påskestemning hjemme.

Påsken er tid for kos og påskegodt

Det er lov å kose seg litt ekstra i påsken. Server gjerne påskegodter og kaker i en fin skål eller på et flott fat. En påskeskål fylt med påskemarsipan og sjokolade er jo også en fin gaveidé. Har du lyst å imponere med en kake litt utenom det vanlige? Bak en kake formet som en påskehare. Når vårsolen varmer i solveggen, passer det fint å kose seg utendørs med varm sjokolade eller kaffe i et fint krus, og gjerne med et lite kakestykke til.

Inviter til et hyggelig påskemåltid

Påsken er en fin anledning til invitere venner og familie til et hyggelig påskemåltid, enten det er til middag påskeaften eller til påskefrokost. Velg en duk i påskefargene grønt, gult eller lilla, gjerne med fine påskemotiver. Dekk bordet med et fint servise. Et servise med blomstermønster passer godt på påskebordet, og er samtidig like anvendelig året rundt. Pynt bordet med søte påskedyr som kyllinger, haner og påskeharer. Vakre påskeliljer og tulipaner tar seg også flott ut på bordet. Velger du blomsterarrangementer fra vårt sortiment, kan vi garantere at de blomstrer like fint også neste påske.

God påske!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *