8. mars 2019 | lese tid: 2 minutter

En av våre favorittdetaljer denne våren er rosetten! Hvorfor? Jo, fordi det er få detaljer som piffer opp et antrekk like effektivt som en søt rosett. Nå som vårens og sommerens mote har landet i nettbutikken ser vi denne detaljen overalt. Den sjarmerende og trendy rosetten er på alt fra bluser og kjoler til sko denne sesongen. Vi har plukket ut våre favorittrosetter fra nettbutikken.

Små detaljer gjør susen

Vi elsker plagg og tilbehør som er pyntet med rosetter. Her piffes to enkle topper og en sølvfarget veske opp ved hjelp av denne trendy detaljen. Tenk på at en større rosett skaper et elegant og dramatisk inntrykk, mens en liten rosett gjør antrekket søtt og feminint. Hva passer best til din stil?

Kle deg som en stjerne

Vi er stolte over at vårt sortiment har noe for de aller fleste, det er disse flotte kjolene et godt eksempel på. For den som liker å synes og kanskje skal på et cocktailparty passer den stripete kjolen med en fin knutedetalj i siden helt perfekt. Et ekstra pluss er de fine blomstene – en annen stor trend våren 2019!
For deg som foretrekker en avslappet og loose fit passer den røde kjolen i luftig materiale utmerket, her viser rosettene seg på en diskré måte ved ermekanten.
Er du mest glad i en klassisk klesstil, men er lei av svart? Da er denne lilla kreasjonen definitivt noe for deg.

Si det med sko

Vi elsker sko! Match dine komfortable ballerinasko med et par lyse jeans og en romantisk tunika for et perfekt jobbantrekk. Om du virkelig ønsker å sette et statement, synes vi du skal velge et par elegante pumps med stiletthæl og matche dem med en smal kjole i svart.

Smykk deg med trenden

Glitrende smykker med vakre rosetter er noe litt utenom det vanlige, ikke sant? Vi synes disse smykkene passer perfekt til en festlig anledning sammen med en blomstrete vårkjole. Men hvorfor nøye seg med å bruke slike smykker bare når det er duket for fest? Disse iøynefallende og glitrende smykkene kan fint også brukes til hverdags, men da gjerne til et enkelt antrekk som et par svarte jeans og en enkel hvit topp. Overdådige smykker kommer nemlig best til sin rett når antrekket er nedtonet.

Knyteblusen er populær som aldri før

Knyteblusen er her for å bli! Vi har valgt ut våre favoritter blant nyhetene. Den hvite blusen med svart rosett i luftig materiale passer perfekt til jobben. Vi har også valgt ut et par bluser for deg som liker å synes i mengden og gjerne vil stråle litt ekstra. En større rosett for den modige, og en mindre rosett for den som foretrekker en mer diskré stil. Uansett hva du går for, så er en rosett perfekt når du vil føle deg ekstra fin og feminin!
Hva er ditt favorittplagg?

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *