20. mars 2020 | lese tid: 2 minutter

Hjertet dunker gjerne litt ekstra når vi ser de første knoppene sprette ut i naturen. Da vil vi gjerne vaske vinduene, ta en vårrengjøring og pynte fint – og det bør jo også gjelde garderoben! Ut med tykke gensere, ulltøy og triste farger. Inn med fine kjoler, lette materialer og glade, lyse farger! Pakk unna vinterklærne, så får du mer plass i klesskapet til det du virkelig kan ha bruk for nå. Da blir det lettere å finne alle de fine klærne som gjemmer seg i skapet. Men hva er det som gjelder for våren 2020?

Skinn om kapp med solen – gult er vårens trendfarge


Alle nyanser av gult er hot i år, så her er noe for enhver smak! Hva med en fin blazer, som er både stilig og behagelig? Perfekt når du ønsker å være litt mer kledd. Blazeren er fin å matche med en hvit bluse eller en svart topp. Føler du deg blek og synes det er vanskelig å bære gult så nær ansiktet, så foretrekker du kanskje en gul bukse eller et gult skjørt. Liker du å synes, skal du satse på et par knallgule bukser. Men om du ønsker en mer diskré stil, er kanskje et par stripete bukser med litt innslag av gult noe for deg.

Sats på en kjole med belte


Detaljen fremfor alle andre når det gjelder kjoler i år, er BELTET. Fordelen med et belte er at du bryter opp helhetsinntrykket og markerer midjen. Denne penkjolen passer perfekt til vårens og sommerens festlige lag, og har et smalt, avtagbart belte.
For en ledigere, mer hverdagslig stil er skjortekjolen et must. På kjøligere dager kan du bære kjolen oppkneppet (som en kimono) over en topp og et par bukser. Praktisk med plagg som kan varieres! En smart investering er også et bredt knytebelte, da du enkelt kan variere stilen på dine kjoler eller topper, og skape en tydelig markert midje.

Mix og match med sko


Den heteste skotrenden akkurat nå er sko med en liten twist, som sneakers med iøynefallende detaljer – som funker like bra til kjole og skjørt som til ledige bukser. Kanskje enda hottere er ballerinasko, gjerne med spiss tupp og åpne sider, eller slip-ins med ekstra lav hæl. Så herlig det skal bli når temperaturen stiger, og vi endelig kan slippe føttene ut av vinterens støvletter!

Så nå er det bare å lene seg tilbake og nyte våren!

P.S. Får du ikke plass til alt i klesskapet? Ta en titt på våre tips om hvordan du rydder opp i garderoben i 5 enkle steg: https://www.klingel.no/blogg/rydd-opp-i-klesskapet-i-5-steg/ 

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *