25. januar 2019 | lese tid: 2 minutter

Nå som vinteren er over oss, gjelder det å kle seg varmt. Og ingenting slår deilig og myk strikk. Vi elsker alt fra herlige strikkejakker til fluffy gensere, og får rett og slett ikke nok av dem. Variantene er mange; du kan velge mellom alt fra grovstrikkede ullgensere til en glattstrikket og enkel rosa jakke med effektfullt båndgarn. Klassisk eller trendy – før eller senere må plaggene vaskes og da er det viktig å huske at våte strikkeplagg aldri skal henges opp til tørk, da risikerer du nemlig at plagget mister fasongen. Tyngden får nemlig det våte plagget til å trekkes nedover, og både skulderparti og kanter kan miste sin opprinnelige form. Når du tørker strikkeplagg, skal du isteden la det tørke liggende på tørkestativet. Når plagget er tørt, bør det oppbevares liggende i klesskapet eller skuffen.

Hvilken strikkegenser foretrekker du?

Vi elsker denne herlige og noe kantete modellen med sine trendy skrå ermekanter og grove masker! Patentstrikket i grov og minimalistisk stil, men likevel med et visst innslag av mønsterstrikk. Den passer perfekt når du skal kose deg hjemme. Match den med et par gode, myke bukser og du er klar for hjemmekos. Men genseren passer også perfekt som en del av et jobbantrekk. Bruk den med en enkel skjorte, jeans og boots. Husk også store øredobber!

Kan det bli bedre? En enkel, strikket genser i lag-på-lag-stil med det lille ekstra i nederkanten. Blusedetaljen gir genseren en feminin touch og litt ekstra vidde. Den passer perfekt til et fint skjørt og et par støvletter.

Pynteglidelåser og dekorative stener løfter denne strikkegenseren til nye høyder. Dette er et enkelt basisplagg i tradisjonell teknikk som er forvandlet til noe helt nytt og trendy ved hjelp av lekne detaljer. Midt i blinken og superkult!

Romantiske blondedetaljer og søte trompetermer gjør at denne fine genseren skiller seg ut i mengden. Dette er absolutt ikke noe nøytralt basisplagg, men derimot et plagg som virkelig synes! Den transparente blonden, den vakre utringningen og de stilige trompetermene vil garantert bli lagt merke til. Vi tror den kommer til å passe perfekt til et par blomstrete bukser eller til jeans i blått eller svart.

Ballongermer er ikke bare forbeholdt bluser. De sees også på strikkede plagg, som her i mykt materiale og en nydelig ferskenfarge. Resultatet blir en klar suksess, spør du oss. Så enkelt og stilrent, men likevel fluffy og trendy – akkurat sånn vi vil ha det!

La oss presentere en av våre bestselgere! Kundenes og redaksjonens favoritt som slår alt annet! Denne svarte genseren får et løft med leopardmønstrede blusedetaljer og en spennende åpning i ryggen. En suveren stil som garantert får deg til å føle deg velkledd. Chic og behagelig på en gang!

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Kommentar