10. september 2018 | lese tid: 1 minutt

September er måneden da vi på alvor går fra sensommer til høst. Men overgangen fra en sesong til en annen kan være litt vanskelig – spesielt i klesveien. Nettopp derfor vil jeg liste opp mine Klingel-favoritter, som garantert gjør at du holder stilen i høst!

Skjorten


Storskjorten gjør comeback! Style den med kragen opp og oppbrettede ermer. Blir det for stort og posete? Gå for en trendy knutebluse i stedet!

Boots


Nå er det på tide å pakke bort sandalene og gjøre plass for bootsen. En perfekt modell som passer til det meste! La føttene bestemme om du skal gå for høyhælte eller ikke.

Blazeren


Det beste med høsten er at alle kan finne sin måte å bruke blazeren på – som ytterplagg, til innebruk på jobben eller til fest. Det er tykkelsen på materialet som setter stilen.

Buksene


Rutete bukser er høstens store trend. Men det er ikke alle som trives i penbukser. En bra allroundbukse er den mørkeblå jeansen med fem lommer. Den kan styles både opp og ned alt etter hvilken overdel du velger.

Her vil jeg helst ha den marineblå, rutete buksen. Og vanlige jeans så klart i litt ulike varianter.

Skjerfet


Skjerfet er uten tvil høstens ultimate tilbehør. Rutete, stripete eller mønstret. For en mer elegant look tar du opp skjerfets farge på overdelen eller tvert om.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *