30. October 2020 | lese tid: 4 minutter

Mange av oss tenker kanskje at behagelig undertøy er kjedelig og at sarte blondekreasjoner bare er dekorative og for syns skyld. Men det stemmer jo ikke med virkeligheten – det fins masse undertøy som er både lekkert og behagelig! Så pass på å skjemme bort deg selv med truser og BH-er som sitter godt, gir bysten den støtten den behøver i tillegg til en fin form. Alt på en gang! Og det beste er at man faktisk føler seg litt finere når man har på seg pent undertøy. Samtidig er jo det beste undertøyet det som er så behagelig at man nesten ikke merker at man har det på. Akkurat som en liten hemmelighet som ikke synes, men merkes både på holdningen og selvfølelsen.

Heldekkende cuper – perfekt for deg med stor byste

Om du har en stor byste, er en BH med heldekkende cuper perfekt. Den fanger opp hele bysten og gir optimal støtte. Og denne fantastiske BH-en med matchende truse går helt opp til cupstørrelse H og har lett transparent, mønstret blonde oventil. Istedenfor bøyler har den et bredt, mykt og elastisk støttebånd under bysten som gir en meget god støtte og stabilitet. Skulderstroppene er brede og vatterte og avlaster skuldrene – noe som er spesielt viktig om bysten er tung. Trusen går høyt opp i midjen og har en høy andel elastan som gjør den utrolig føyelig og komfortabel. Linningen og benkantene er elastiske og bidrar til at trusen er så god å ha på.

Lenke: BH, Maxitruse

Match perfekt eller plukk opp en farge

Hvis du foretrekker en bøyle-BH, er kanskje denne fra Miss Mary noe for deg. Den har også heldekkende cuper og dekorativ blonde rundt hele. Cupene er delte og nedre del er fôret. I ryggen går blonden litt høyere enn resten av BH-en. Vattert sidestøtte gir utmerket komfort og behagelig avlastning. Skulderstroppene har søt pynt, er elastiske og går ned som i en V på bakstykket. For å matche BH-en perfekt kan du velge en panty fra samme serie. Den er lett formende og lagd av mikrofiber som føles veldig mykt og godt mot huden. Øverst på forstykket har den samme fine blonder som BH-en, bare at den her er ugjennomsiktig. Linningen og benkantene er myke og elastiske, og kilen er bomullsfôret. Vil du ha en BH som ikke matcher helt, kan du plukke opp fargene fra trusen med fargene på BH-en. Denne søte BH-en fra Susa har for eksempel elastisk, blomstermønstret blonde foran. Cupen er tredelt og tettfôret, dvs. ikke gjennomsiktig. Jo større BH, desto bredere skulderstropper, som igjen gir mer støtte og tilpasset avlastning for skuldrene etter jo tyngre bysten blir.

Lenke: Bøyle-BH, Truse, BH med flerfargede blondecuper

Fin under ved spesielle anledninger

Spesielle anledninger betyr ikke nødvendigvis at man skal i bryllup! Iblant vil man bare være litt ekstra fin selv på en helt vanlig hverdag, og hva passer vel bedre da enn å begynne med fint undertøy! Dette settet fra Susa har vakre broderier i søte farger som gir det der lille ekstra. BH-en har heldekkende cuper uten bøyle og brede, vatterte skulderstropper. Cupene er tredelte og har stabiliserende støtte i siden. Trusen har mesh med broderi i siden, strikklinning og elastiske benkanter og er i et deilig mykt og elastisk materiale, som føles behagelig mot huden.

Lenke: BH, Truse

Hverdagsfin med praktisk 2-pk

Når man finner en favoritt-BH, er det perfekt om den kommer i 2-pk så man kan bytte ofte. Som denne fra Blue Moon, som fås i muldvarp & hvit. Den har tredelte heldekkende cuper med blomsterblonde, rett snitt bak og behagelige, vatterte skulderstropper som ikke skjærer inn i huden. Den hvite BH-en er perfekt å matche med pantyen fra Miss Mary, som er beskrevet ovenfor. Pantyen finnes nemlig både i grått, hvitt og blått og har gjennomsiktige blondebesetninger foran samt myk, elastisk avslutning og er lett formende, noe som føles behagelig og former figuren fint.

Lenke: BH, Truse

Så sørg for at du alltid kan føle deg litt ekstra fin og samtidig komfortabel. For vi har alle fortjent å ha plagg som sitter godt. Hele dagen!

Bruker du riktig BH-størrelse? 7 av 10 kvinner bruker faktisk feil størrelse! I et tidligere blogginnlegg tipser vi om hvordan du finner ut om du bruker rett størrelse eller bør bytte.

Vi anbefaler

Si din mening
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *